Life

Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Adelinei Pestrițu. Ce spune că i-a făcut fosta soție a lui Liviu Vârciu pe vremea când erau căsătoriți

Oana Zăvoranu a transmis pe rețelele de socializare un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu. Actrița spune că vedeta de pe Instagram și-a „vândut” propriul soț.
14.08.2022 | 19:31
Oana Zavoranu nou atac la adresa Adelinei Pestritu Ce spune ca ia facut fosta sotie a lui Liviu Varciu pe vremea cand erau casatoriti
Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Adelinei Pestrițu. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a atacat-o din nou pe Adelina Pestrițu. După procesul pe care l-a piedut împotriva acesteia, vedeta a făcut noi comentarii la adresa soției lui Virgil Șteblea.

Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Adelinei Pestrițu

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu, după ce aceasta din urmă a pierdut un proces în care cerea daune.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a acuzat-o pe vedetă că l-a vândut pe Liviu Vârciu, fostul său soț, la un post de televiziune pentru a face rost de bani.

Actrița și-a început pledoaria de pe rețelele de socializare întrebându-se cine este, de fapt, Adelina Pestrițu. Oana Zăvoranu a spus că Adelina Pestrițu „a venit de pe boxe” făcând referire la trecutul de dansatoare din club al acesteia.

ADVERTISEMENT

Acum 5-6 ani, spune Oana Zăvoranu, Adelina Pestrițu l-a vândut pe soțul ei ziarelor, fără a da prea multe detalii despre ce a însemnat, de fapt, acest lucru.

Totuși, Oana Zăvoranu a explicat ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii obținuți de pe urma „vânzării” lui Liviu Vârciu, cel care îi era soț. Aceasta și-ar fi cumpărat o geantă de firmă, în valoare de 1.500 de euro.

ADVERTISEMENT

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea, ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani.

Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, cancan, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul unui clip video.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu, iubire cu năbădăi

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au cunoscut în anul 2008, la nunta Andreei Bănică. Lucrurile au evoluat rapid între ei, iar la scurt timp s-au mutat împreună.

După doi ani de relația, s-au căsătorit și au divorțat după un mariaj scurt de un an, în 2010. Aceștia au avut mai multe tentative de împăcare, dar toate au eșuat.

,,S-a măritat de tânăra și nu știa că un milion plus un milion nu fac o sută de milioane”, a declarat Liviu Vârciu după divorț.

ADVERTISEMENT