Life

Oana Zăvoranu nu are milă de vedete nici de Paște. Ce au ”mocangit” Oana Roman și Andreea Bănică: „Peppa a ajuns în Rai”

03.05.2021 | 10:36
Oana Zavoranu nu are mila de vedete nici de Paste Ce au mocangit Oana Roman si Andreea Banica Peppa a ajuns in Rai
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu a avut milă de vedete nici măcar în ziua de Paște. Actrița a primit în continuare de la fanii ei capturi de pe conturile de Instagram ale principalelor ei ținte cu produsele (majoritatea alimentare) pe care le-au promovat în ultimele ore.

De pe lista celor care au ”mocangit”, după cum spune Oana Zăvoranu nu puteau lipsi deja abonatele la criticile ei, Oana Roman și Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT

Querida a postat mai multe filmulețe și fotografii de pe conturile celor două vedete și a comentat totul în stilul ei caracteristic.

Oana Zăvoranu și patimile vedetelor din România: „A mocangit o excursie unde e mult de băgat la maț”

Oana Roman s-a filmat la un restaurant din județul Gorj, acolo unde s-a bucurat de bucatele de Paște, iar Zăvoranu a profitat de această ocazie pentru a spune că fiica fotului prenier al României, Petre Roman, „a ajuns în Rai”.

ADVERTISEMENT

„Peppa a ajuns în Rai! A mocangit o excursie unde e mult de băgat la maț, că ea doar pentru asta mai trăiește”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory la o imagine de pe contul Oanei Roman.

Nici cântăreața Andreea Bănică n-a scăpat de ironiile actriței din „Numai iubirea”. Fosta membră a trupei Blondy nu și-a bătut capul anul ăsta cu masa de Paște, căci a primit aproape totul gratis, după cum susține Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT
oana zăvoranu
Două dintre capturile postate de Oana Zăvoranu pe Instagram, în care vorbește despre ce mai fac reclame Andreea Bănică și Oana Roman

Ce a scris despre Andreea Bănică: „Tu ești o divă”

„Nici ăia cu cârnații nu au uitat-o, vezi? I-au trimis multe că ăia știu că e cu fomiță mare. (…) Concluzia: a primit de toate. Hai bogdaproste, să fie primit că așa se spune când primești de pomană. Lasă, Bălănel Tomato, acum deschizi hotelul ăla la Eforie. Tu ești o divă. Cum să dai banii pe mizilicuri din astea?”, a continuat să spună Oana Zăvoranu.

Vedeta le-a făcut și o mare bucurie fanilor ei, anunțând că emisiunea pe care o realizează pe Youtube va fi difuzată  de două ori pe săptămână, dat fiind succesul de care s-a bucurat încă de la primul episod, lansat în luna decembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Principala condiție ca acest lucru să se întâmple cât mai repede este ca pagina de Youtube a vedetei să ajungă la 100.000 de abonați și nu e departe de acel moment, acum având aproape 90.000.

De gura actriței n-au scăpat, printre alții, nici Cristina Ich, Dorian Popa sau Diana Munteanu

ADVERTISEMENT