Life

Oana Zăvoranu nu mai vrea să intre în politică și să candideze la președinție. Care este motivul

Oana Zăvoranu s-a răzgândit. Vedeta spune că nu mai vrea să intre în politică și să candideze la prezidențiale. Care este motivul?
21.11.2022 | 10:02
Oana Zavoranu nu mai vrea sa intre in politica si sa candideze la presedintie Care este motivul
Oana Zăvoranu anunța în primăvară că vrea să candideze la prezidențialele din 2024. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

După ce în primăvară anunța că vrea ca în 2024 să candideze la președinția României, Oana Zăvoranu s-a răzgândit. Vedeta a dat vestea pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu nu mai vrea politică. Ce a determinat-o pe vedetă să-și schimbe decizia

Oana Zăvoranu a transmis fanilor săi, pe Instagram, motivul din care nu își mai dorește să intre în politică. Totul are legătură cu imaginea sa.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu consideră că viața nu i s-ar fi schimbat în bine dacă devenea politician și i-a asigurat să stea ”liniștiți” pe cei care o catalogau  o candidată de temut la viitoarele alegeri prezidențiale.

”Dacă mă spurcam și intram în politică… Acum, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur… Stați liniștiți fete și băieți, nesătui și nesătule, rămân artistă… mică și neînsemnată așa…

ADVERTISEMENT

Așa simt… așa vreau și așa trebuie. Trăiesc cu Dumnezeu în inimă, nu în buzunare, și asta mă face mai bogată decât voi toți la un loc”, a spus ”Querida” pe Instagram, notează Wowbiz.ro

Oana Zăvoranu se consideră potrivită pentru fotoliul de președinte al României

În luna martie, Oana Zăvoranu surprindea pe toată lumea după ce și-a anunțat pe rețelele de socializare intenția de a ajunge prima femeie președinte a României.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă în vârstă de 49 de ani părea că avea construit, deja, și un discurs electoral. Ea promitea oamenilor o conducere cu ”mână de fier”, ”fără mizerie, ascunzișuri și furt”.

”Ceea ce a pornit dintr-o glumă se poate transforma în realitate. Si nu mă mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare.

ADVERTISEMENT

Poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele. Acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt (…)”, transmitea Oana Zăvoranu.

Tot în primăvară, vedeta sublinia că sunt foarte mulți fani care o roagă să se înscrie în viitoarea cursă pentru prezidențiale și preciza cu fermitate că este ”pregătită să conducă cu cap țara asta”.

Anul trecut, Oana Zăvoranu dădea primele semne că și-ar dori să se implice în politică. Asta după ce s-a angajat la Primăria Sectorului 5, pe funcția de consilier de imagine a fostului edil Cristian Piedone, aflat acum în arest, în dosarul Colectiv.

ADVERTISEMENT