Life

Oana Zăvoranu o desființează pe Adelina Pestrițu: „Mocangioaico, îți scot eu harfele din cap”

03.12.2020 | 18:12
Oana Zavoranu o desfiinteaza pe Adelina Pestritu Mocangioaico iti scot eu harfele din cap
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este de neoprit în lupta cu influencerii, în special cu cei care recomandă produse peste produse, fără să aibă vreo certificare în acest sens, doar pentru simplu fapt că sunt plătite să vorbească despre anumite cosmetice, de exemplu, după ce le-ar fi încercat ele. Adelina Pestrițu este una dintre cele mai huiduite de Oana Zăvoranu.

Actrița din serialul Sacrificiul nu ratează nicio ocazie prin care să o jignească pe Instagram pe fosta soție a lui Vârciu, care a devenit influencer de când cu Instgramul și care cât e ziua de lungă postează fotografii cu produsele încercate de ea, fie că vorbim de hârtie igienică, fie că vorbim de cele mai de lux ținute, branduri sau mobilă.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu, desființată de actrița din Sacrificiul

Oana Zăvoranu desființează de ceva timp vedetele din această sferă, iar Adelina Pestrițu a intrat din nou în vizorul divei, după ce, din nou, a postat pe Insta Story imagini cu ea și bradul de Crăciun pe care l-a primit gratis, bineînțeles, în schimbul unei reclame pe internet. Cei aproape 1,5 milioane de fani ai brunetei văd zilnic postările sale, practic ei sunt și cei care îi aduc bani vedetei.

Adelina Pestrițu se întreține din meseria de influencer, lucru pe care l-a recunoscut. Teoretic, fără cei 1,5 milioane de oameni de pe Instagram, vedeta n-ar avea un loc de muncă care să-i asigure veniturile.

ADVERTISEMENT

Toți acei oameni care o urmăresc sunt potențiali clienți pentru firmele pe care le promovează, target pe care atât Adelina, cât și sponsorii săi îl urmăresc.

Pestrițu nu este singura vedetă care face asta, în România, ca și peste tot în lume, meseria de influencer este cea mai bună. Practic, toți se filmează și recomandă produse, însă este și asta o muncă, evident, pentru că oamenii de pe social media pierd foarte multe ore pe internet, ședințe foto și decoruri care să atragă atenția potențialilor cumpărători.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu suportă genul acesta marketing și dă de pământ cu toți influencerii din România. Probabil, nu va dura mult, iar actrița va ajunge să o critice și pe Kim Kardashian, cel mai mare influencer al lumii, cu peste 190 de milioane de admiratori.

Actrița de telenovele le-a mai criticat și pe Cristina Ich, Andreea Bănică, dar și alte dive de la noi.

ADVERTISEMENT