Life

Oana Zăvoranu o desființează pe Ramona Gabor, cea mai nouă victimă a vedetei. I-a găsit și poreclă

13.01.2021 | 12:14
Oana Zavoranu o desfiinteaza pe Ramona Gabor cea mai noua victima a vedetei Ia gasit si porecla
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și-a găsit o nouă divă de tocat. Actrița a făcut-o terci pe Ramona Gabor, sora mai cunoscutei Monica Gabor, ex-Columbeanu, pe Instastory, unde a publicat și câteva fotografii cu aceasta.

Oana Zăvoranu continuă seria demascării vedetelor feminine din România al căror succes e pus de multe ori sub semnul întrebării. Despre Ramona Gabor, stabilită de ceva ani în Dubai, Oana a spus câteva lucruri care vor stârni cu siguranță o nouă furtună în lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

Querida i-a găsit și o poreclă Ramonei, căreia îi spune Gulliver, acesta fiind numele de cod pe care îl va folosi de acum înainte când o va critica pe aceasta.

Oana Zăvoranu, atacuri în rafală la adresa Ramonei Gabor

Vedeta a realizat chiar un sondaj în rândul fanilor ei, pe care i-a întrebat cine cred că este Gulliver, noul personaj monden despre care urma să comenteze diferite lucruri, iar oamenii nu au nimerit-o de data aceasta, cei mai mulți crezând că Oana se referă la fashionista Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat mai multe imagini cu Ramona Gabor și a desființat-o pe contul ei de Instagram, făcând referie în mod special la aerele ei de Dubai, ba chiar a scris că s-ar rușina că provine din Bacău, spunându-le tuturor că este bucureșteancă.

oana zăvoranu
Oana Zăvoranu a postat câteva story-uri în stilul caracteristic despre Ramona Gabor

„Gulliver respiră doar aer de Dubai”

„El este Gulliver cu capul mic cât o ghindă și foarte realizat din punct de vedere financiar. Gulliver e mare om de afaceri deși, la fel ca restul, vinde ceai de cufureală la greu.

ADVERTISEMENT

Acum Gulliver respiră doar aer de Dubai că ăsta din România când vine, cică, îi pute. Gulliver nu recunoaște că e din Bacău, zice că e din București. 

Înainte să ajungă și asta să vă influențeze spunându-vă rețeta succesului său culminant, Gulliver era vai mama lui și făcea și el ce putea”, a comentat Oana Zăvoranu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea propriului show pe Youtube a mai atras atenția asupra afacerilor de sute de mii de euro pe care l-a învârti Ramona (în mod ironic), postând o imagine în care sora Monicăi Gabor vorbește la telefon în mare.

 

ADVERTISEMENT