Life

Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Mantea. Ce a spus de data aceasta despre prezentatoarea TV

01.02.2021 | 23:47
Oana Zavoranu o face praf pe Andreea Mantea Ce a spus de data aceasta despre prezentatoarea TV
Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Mantea. Ce a spus de data aceasta despre prezentatoarea TV. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a postat un nou promo al emisiunii de pe canalul ei de YouTube, iar următoarea „invitată” este Andreea Mantea, despre care a spus duverse lucruri în stilul ei caracteristic. 

Fosta actriță din „Sacrificiul” a mai vorbit despre cunoscuta prezentatoare, iar acum îi dedică un întreg episod al emisiunii pamflet pe care a început-o cu mai bine de o lună în urmă. Fosta soție a lui Pepe a comparat genele Andreei Mantea cu niște pânze de păianjen sau mături.

ADVERTISEMENT

Recent, Oana Zăvoranu a postat pe contul de Instagram mai multe imagini din trecutul vedetei, atunci când se afla la începutul carierei și poza în reviste pentru adulți. De asemenea, actrița s-a legat și de viața amoroasă a Andreei Mantea, care a avut relații cu bărbați însurați.

Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Mantea. Ce a spus de data aceasta despre prezentatoarea TV

Oana Zăvoranu a postat un promo al următorului episod din emisiunea pamflet de pe YouTube, în care vorbeșr=te despre diverse persoane publice care promovează continuu produse pe Instagram. Următorul personaj din mediul online de care se leagă actrița este Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când comentează diverse aspecte despre vedetă, afirmând că obișnuia să pozeze în reviste pentru adulți și a fost chiar fata de la pagina 5 pentru o celebră revistă din România.

„Avem o fată de oraș, ca să zic așa, căreia i-a plăcut viața, eu am numit-o Spaidăr (n.r. păianjen) Șâcâdâm, că se unduiește pe la turci (…) E foarte interesant acest personaj, ea este grosso modo, în puține cuvinte, fata de la pagina 5. 

ADVERTISEMENT

(…) De ce o cheamă Spaidăr? Cine are crăci aici la ochi? Că dacă face de două ori așa (n.r. își flutură genele) e curent în casă. Are niște gene , ceva ce n-am văzut în viața mea. Cum să faci când tu ai gene puse, fir cu fir, cum să faci tu reclamă la picături de gene? Cât de penibilă ești tu, mă Șâcâdâm?”, a spus Oana Zăvoranu despre prezentatoarea de la Kanal D.

Oana Zăvoranu a comentat despre treutul controversat al Andreei Mantea

Cu mai bine de două săptămâni în urmă, Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe fosta prezentatoare de la Kanal D și a comentat mai multe aspecte din trecutul ei, cum ar fi faptul că a fost împreună cu bărbați căsătoriți.

ADVERTISEMENT

„ZERO. Lui Spayder Șâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da, adevărat caracter…zero.”, a spus Oana Zăvoranu.

În cadrul emisiunilor ei, vedeta a vorbit despre Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Alina Ceușan, Anda Adam și Andreea Bănică. Primele cinci au dat-o în judecată, însă singura care merge mai departe n instanță este Cristina Ich, despre care Oana Zăvoranu nu are voie să vorbească în public pentru o perioadă.

ADVERTISEMENT