Life

Oana Zăvoranu o face praf pe Oana Roman: ”Mai nou răspunde la numele de Peppa Pig”. De la ce a pornit scandalul

04.11.2020 | 22:00
Oana Zavoranu o face praf pe Oana Roman Mai nou raspunde la numele de Peppa Pig De la ce a pornit scandalul
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Oana Roman sunt la cuțite de ani buni, bruneta atacând-o pe cea din urmă în trecut pe tema kilogramelor în plus, lucru pe care l-a reluat de curând când actrița de telenovele a fost criticată de fiica fostului premier Petre Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Soția lui Marius Elisei a fost nevoită să răspundă la câteva întrebări mai indiscrete în cadrul unui joc. Mai exact, este vorba de provocarea „Spuneți tot sau vă ia gura foc” din show-ul lui Cătălin Măruță, moment în care vedeta a vorbit despre prima soție a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

„Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, așa a descris–o Oana Roman pe actriță, informează libertatea.ro.

Oana Zăvoranu, replică aprigă pentru Oana Roman. Cum a început scandalul dintre ele

De aici și până la scandal a fost un singur pas, Oana Zăvoranu neratând ocazia de a face praf pe Oana Roman. Fosta prezentatoare de televiziune în vârstă de 47 de ani nu a lăsat garda jos și a scos toate armele împotriva blondinei pe care a criticat-o aspru.

ADVERTISEMENT

Actrița cunoscută pentru rolul din serialul „Sacrificiul” a asemănat-o pe Oana Roman cu un personaj din desene animate, fiind vorba de Peppa Pig. Bruneta susține că rivala sa seamănă în continuare cu acest animal, în ciuda faptului că a dat jos circa 20 de kilograme.

Totodată, Oana Zăvoranu este de părere că soția lui Marius Elisei nu are ce căuta pe micile ecrane pentru că nimeni nu o place. Fosta soție a cântărețului Pepe crede cu tărie că Oana Roman încearcă în van să fie văzută pentru că este chemată la TV doar spre amuzamentul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

„A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau  o  îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. 

Părințiimai ales tatăl a fugit în lume, numai ca nu mai aibă de-a face cu ea. ? O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. ? Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place deloc de ea. ??

ADVERTISEMENT

Peppa a tot încercat  se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o.?

În zadar a mai tot încercat Peppa  îi atragă atenția tatălui fugit, venind pe la TV cu miloaga, că tatăl dus a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea, deși cum spuneam lumea nu vrea să o vadă. ?

Deși Peppa ?a slăbit foarte puțin, frustrarea, tupeul, răutatea și invidia nu au slăbit deloc odată cu ea… și pentru că nu e chemată pe nicăieri decât ca să se facă mișto de ea, acum două zile, (cu toate că a fost pusă să mănânce de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi să aibă dureri aprige la colon și ea și soțul), disperată să apară a mers și a mai grohăit puțin de mine că altfel nici (…) nu o chema.?

Peppa nu fi tristălasă  realizatorii TV vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul și te vor mai chemaÎntrebareda’ cu soțu’ ce-ai avut?…el nu vrea să mănânce tabasco și tot ce mănânci tu Peppa, dar nu poate să îți reziste. ???

Apetitul tău de mâncărică și scandal e de neoprit și îi este lui fricuță săracul  îl mănânci???…de aia vine cu tine. To be continued… P.S.  mai grohai pe acasă de mine mi se rupe, dar  ai râtu mic când mai vine vorba de mine public, nesimțită ce ești

Nu  confunda pe mine cu alea de îți cumpără ție colanți de balenă cu 14 lei…influencera’ (..) ce mai ești și tu…dar lasă  mai primești de pomană vreo apariție TV cu ocazia asta dacă mai grohăi de mine. Oana ♥️

Acesta este un PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE…”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online în dreptul unor imagini cu Oana Roman din perioada în care avea câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT