Life

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că e la un pas de a divorța: „Totul se rezumă doar la noi doi”

Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce s-a spus că divorțează de soțul ei.
29.08.2021 | 20:23
Oana Zavoranu prima reactie dupa ce sa spus ca e la un pas de a divorta Totul se rezuma doar la noi doi
ADVERTISEMENT

Vedeta a postat un mesaj clar referitor la relația dintre ea și soțul ei, Alex Ashraf. Aceasta a eliminat orice fel de zvon potrivit căruia relația dintre ei ar fi una șubredă.

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru soțul ei, după ce s-a spus că divorțează

Astfel, vedeta a pun capăt zvonurilor potrivit cărora ea și soțul ei ar trece printr-o perioadă mai dificilă acum. Ea a declarat chiar că partenerul ei de viață este totul pentru ea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Oana Zăvoranu a spus că celelalte lucruri care se întâmplă în viața sa sunt doar trecătoare, iar ceea ce contează este iubirea dintre ea și soțul ei, care este pentru totdeauna.

De asemenea, ea este sigură de iubirea pe care Alex Ashraf o are pentru ea și a spus că știe că ea este cea mai importantă persoană din viața acestuia.

ADVERTISEMENT

„Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. „Restul” vine și pleacă”, este mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a transmis pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu a recunoscut că între ea și soțul ei au existat probleme

Lucrurile sunt bine între ei acum, dar Oana Zăvoranu nu s-a ferit să recunoască că nu a fost totul mereu roz între ea și partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Recunoaște că s-au certat, dar spune că discuțiile mai aprinse i-au apropiat și mai mult.

Ea a spus că cel mai mare dușman al relației sale, dar și al oricărui parteneriat, în general, este monotonia. Tot ce trebuie să faci este să găsești o soluție pentru a reaprinde flacăra iubirii, spune Oana Zăvoranu.

De asemenea, Oana Zăvoranu a mărturisit că se pierduse ceva în relația cu soțul ei, la un moment dat, dar au reușit să treacă peste toate aceste obstacole.

ADVERTISEMENT

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia.

ADVERTISEMENT

Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra.

Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe”, a declarat vedeta la Antena Stars.