Life

Oana Zăvoranu pune la îndoială despărțirea dintre Pepe și Raluca? Mesajul ciudat al actriței

13.11.2020 | 11:43
Oana Zavoranu pune la indoiala despartirea dintre Pepe si Raluca Mesajul ciudat al actritei
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a comentat din nou despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă, însă de data aceasta nu s-a mai pretat la a face ”mișto” pe seama celor doi, ci a lansat un mesaj care ridică niște semne de întrebare.

Din răspunsul pe care Oana l-a dat despre divorțul sfârșitului de an din lumea mondenă mioritică se pot înțelege două lucruri: fie actrița nu crede în această despărțire sugerând că ar fi un montaj pentru a capitaliza ulterior, fie sunt pe cale să se împace în ciuda tuturor semnelor că nu vor mai fi împreună.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fani a întrebat-o ce opinie are despre despărțirea dintre Pepe și Raluca, iar Oana a răspuns prompt: „Am mai spus… Un mare fiasco. Un fâs”.

Oana Zăvoranu spune că divorțul lui Pepe e un eșec. Eșec pentru cine?

Dacă ne uităm în dicționarul explicativ al limbii române, cuvântul fiasco, împrumutat din alt grai, înseamnă „eșec total într-o acțiune întreprinsă, insucces”. Care să fie eșecul la care se referă Oana? A folosit actrița cuvântul fără să știe cu exactitate ce înseamnă?

ADVERTISEMENT

Oana sugerează, așadar, că despărțirea dintre Pepe și Raluca este un eșec, dar eșec pentru cine? Pentru cei doi (iar aici varianta de succes ar fi împăcarea) sau pentru expunerea în presă?

Oana spune că subiectul nu interesează pe nimeni, dar e a treia oară când comentează pe marginea lui

Nu știm ce a vrut să spună Oana, dar ce știm sigur este că, deși a spus că subiectul nu o interesează, a fost destul de ironică și a comentat în repetate rânduri despre relația dintre Pepe și Raluca Pastramă, semn că există în sufletul ei niște reminiscențe ale relației pe care a avut-o cu cântărețul.

ADVERTISEMENT

Înainte să spună că divorțul este un mare eșec (cel mai probabil privind monetizarea acestui eveniment în media), Oana a făcut câteva ironii îmbrăcând noua sa declarație cu alte cuvinte.

A făcut ”mișto” spunând că cei doi au impresionat până și bisericile, iar icoanele s-au cutremurat și au plâns la aflarea acestei vești, sugerând că subiectul nu a fost unul de interes național, însă tocmai faptul că îl comentează ea și a apărut în toată presa spune contrariul.

ADVERTISEMENT