Life

Oana Zăvoranu râde din nou de Oana Roman. Cu ce a ”prins-o” actrița: „Și-a luat o cunoștință”

Oana Zăvoranu a luat-o din nou la ”bani mărunți” pe Oana Roman. Actrița și prezentatoarea tv a prezentat câteva mesaje prin care fanii ei au semnalat câteva lucruri legate de produsele pe care le vinde.
31.01.2022 | 15:08
Oana Zavoranu rade din nou de Oana Roman Cu ce a prinso actrita Sia luat o cunostinta
Oana Zăvoranu s-a luat din nou de Oana Roman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De când și-a deschis propriul magazin online de haine, Oana Roman e analizată la sânge. Vedeta a fost acuzată de curând că ar vinde articole vestimentare la prețuri piperate, în condițiile în care aceasta a fost văzută de multe ori cumpărându-le pe sume mult mai mici, unele chiar din bazarul Dragonul Roșu.

Oana Zăvoranu primește tot felul de mesaje din partea urmăritorilor ei în legătură cu activitatea pe care o desfășoară Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Actrița care a dat viață personajului Deea Damaschin în telenovela „Numai iubirea” a publicat câteva dintre lucrurile semnalate de fani, comentând pe marginea lor.

Oana Zăvoranu, noi atacuri la adresa Oanei Roman

„Oana, o pălărie așa ca a ei costă 80 de lei. Și-a luat o cunoștință”, i-a scris cineva Zăvorancei.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Alex Ashraf nu s-a putut abține și a răspuns. „Ligheanul lui Peppa Pig cică ar costa 80 de lei. Scump rău halatul”, este reacția Oanei Zăvoranu.

Zăvo a descoperit apoi că Oana Roman ar vinde niște sacoșe pentru pantofi, pe care le-ar fi obținut gratis.

ADVERTISEMENT

„Peppa Pig vă vinde sacoșe de pantofi care vin gratis la orice brand. Ea vrea 50 de lei bucata. Așa a învățat masteranda la Sorbona când mânca Regii la masă. Pardon, cu Regii la masă”, a mai postat Oana Zăvoranu pe Instastory.

Oana crede că fiica fostului premier al României, Petre Roman, va vinde în curând și cutiile de pantofi, nu doar sacoșele pe care sunt inscripționate anumite nume de firmă.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman nu este unul nou. Cele două s-au înțepat des în ultimii ani, iar bruneta susține că Oana ar fi avut pică pe ea încă de pe vremea când era într-o relație cu Pepe.

Zăvoranu a declarat în urmă cu ceva timp pentru FANATIK faptul că Oana Roman era topită după fostul ei soț, de aici antipatia pe care o avea dintotdeauna față de ea.

Capturi de pe Instagramul Oanei Zăvoranu

Zăvor: „E prietenă cu Pepino și speră la el în secret”

„Ea e prietenă cu Pepino și speră la el în secret”, a spus Zăvoranu, explicând astfel ce crede că are Oana Roman cu ea.

În 2020, cele două și-au aruncat săgeți în mediul online, după ce Oana Roman a acuzat-o că a folosit pozele fiicei sale pentru a râde de ea.

„Care poză i-am furat-o eu cu fiica ei? Aia pe care ai pus-o tu? Ce să îți fur? Iaurtul? Merele pe care le folosești? Hainele pe care le iei din Dragonul Roșu și mai pui 100-200 de lei la geci să le faci reclamă?”, a fost reacția Oanei Zăvoranu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT