Life

Oana Zăvoranu, reacție incendiară după ce Oana Roman l-a filmat gol pușcă pe Marius Elisei

Oana Roman a șocat pe toată lumea după ce a postat un filmuleț în care soțul ei apare dezbrăcat. Oana Zăvoranu a reacționat imediat.
24.07.2021 | 12:49
Oana Zavoranu reactie incendiara dupa ce Oana Roman la filmat gol pusca pe Marius Elisei
Oana Zăvoranu, reacție incendiară după ce Oana Roman l-a filmat gol pușcă pe Marius Elisei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii Oanei Roman au rămas cu gura căscată când au văzut ce a postat vedeta. Aceasta l-a filmat pe Marius Elisei gol pușcă și a distribuit filmulețul pe contul de socializare.

După ce a văzut imaginile, Oana Zăvoranu a avut o reacție incendiară.

Oana Zăvoranu, reacție incendiară după ce Oana Roman l-a filmat gol pușcă pe Marius Elisei

Marius Elisei
Marius Elisei dezbrăcat

Oana Roman se pregătea pentru un eveniment și proba o rochie pe care le-o arăta și fanilor. În acea clipă a apărut Marius Elisei total dezbrăcat.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut imaginile incredibile, Oana Zăvoranu a avut o primă reacție.

“Băi omule cum e posibil așa ceva. Opriți Pământul, eu cobor…

Eu cred că nu mai aveți nevoie de nimic altceva mai concludent că lumea o ia razna și că P își bate la propriu joc de VOI GÂȘTELE decât poza asta”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory.

Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele

Oana Roman și Marius Elisei vor să ajungă din nou la biserică, după ce s-au împăcat. Vedeta a spus că dorește să-și reînnoiască jurămintele.

ADVERTISEMENT

“Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocamdată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînnoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare.

Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere”,  a spus Oana Roman..

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an cei doi au decis să divorțeze la notar. Nu după mult timp și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și au decis să se împace. Oana Roman a decis să țină totul ascuns o perioadă. Apoi a început să posteze poze și filmulețe din diferite vacanțe în care apărea alături de Marius Elisei și de fiica lor.

“Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a declarat Elisei la Antena Stars.

ADVERTISEMENT