Life

Oana Zăvoranu, recompensă uriașă pentru animalul furat. Ce sumă oferă pentru Ozzy

Oana Zăvoranu nu-și mai găsește liniștea după ce a rămas fără animalul ei de companie, un câine pe nume Ozzy.
09.10.2021 | 10:32
Oana Zavoranu recompensa uriasa pentru animalul furat Ce suma ofera pentru Ozzy
ADVERTISEMENT
09-10-2021
10:38

Oana Zăvoranu, primul mesaj după ce și-a găsit câinele

Oana Zăvoranu este în culmea fericirii! Bruneta și-a găsit animalul de companie care fusese luat de trei bărbați necunoscuți de pe stradă, din fața clinicii sale. 

„Dragii mei, după mai bine de 12 ore de căutări prin ploaie și frig Ozzy a fost găsit. Promit ca mai târziu să vă arăt imagini de azi noapte și să vă povestesc tot”, a scris vedeta pe Instagram. 

Frumoasa brunetă a dezvăluit că oferă o recompensă uriașă persoanei care-i aduce acasă animalul furat. Actrița este dispusă să ofere o sumă frumușică respectivului.

Oana Zăvoranu este convină să cineva îi dorește răul pentru că patrupedul a fost luat în brațe de un bărbat, chiar din fața clinicii pe care o deține.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care vedeta este gata să facă orice pentru a intra în posesia lui Ozzy, chiar să plătească pentru a-l găsi teafăr și nevătămat.

Oana Zăvoranu își vrea câinele înapoi. Ce recompensă oferă actrița pentru Ozzy

„Ofer recompensă mare pentru cel care-l aduce pe Ozzy. Vă rog să-mi dai informații dacă îl găsiți. Cei care au căței și pisicuțe știu ce e în sufletul meu”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în cadrul emisiunii Xtra Night Show fosta soție a lui Pepe a precizat și care este suma de bani pe care o oferă. Este vorba de 1.000 de euro.

Banii vor ajunge în posesia persoanei care îi va aduce vedetei câinele acasă, nu celor care cred că au informații despre animalul ei de companie.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea știe, din ăștia care vor ei să îmi facă tot felul de probleme, știu că dintre toți, pe Ozzy îl iubesc cel mai tare.

Se încearcă o presiune asupra mea, pentru că se întâmplă foarte multe lucruri în momentul ăsta despre care nu pot să vorbesc”, a spus actrița în emisiunea de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu merge până în pânzele albe pentru câinele său

Oana Zăvoranu a făcut deja plângere penală la poliție și este gata să meargă până în pânzele albe pentru a-și găsi animalul de companie.

Vedeta este disperată și distrusă de când i-a dispărut patrupedul. L-a căutat ore bune împreună cu soțul ei, Alex Ashrah, dar și cu un grup de prieteni, dar în zadar.

Din fericire, oamenii legii i-au identificat pe cei trei bărbați care au plecat cu animalul. Aceștia sunt căutați după antecedentele penale, bruneta sperând la bine cât în curând.

ADVERTISEMENT