Life

Oana Zăvoranu, replică pentru Bianca Drăgușanu: „Am lăsat-o fără aer”

26.10.2020 | 15:05
Oana Zavoranu replica pentru Bianca Dragusanu Am lasato fara aer
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu se ascunde atunci când e vorba să-și exprime părerea în mediul online despre vedete și persoane publice din România.

De data aceasta, persoana vizată este Bianca Drăgușanu. Oana și-a spus părerea despre vedetă în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cele două femei din lumea showbiz-ului românesc i-au lăsat pe toți cu gura căscată atunci când au fost surprinse la o petrecere împreună. Cum era de așteptat, nu au scăpat de acuzațiile fanilor.

Oana Zăvoranu, replică pentru Bianca Drăgușanu

Toată lumea știe că Oana Zăvoranu este o persoană sinceră și dezinvoltă în mediul online. Interpreta Divei din serialul “Sacrificiul” a organizat o sesiune de Q&A, iar fanii au profitat de acest lucru pentru a-i adresa tot felul de întrebări.

ADVERTISEMENT

Nu cu mult timp în urmă, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au fost surprinși la aceeași masă alături de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Ambele cupluri au participat la o petrecere și s-au simțit bine împreună.

Fanii nu au privit cu ochi buni apropierea dintre Oana Zăvoranu și partenera lui Alex Bodi, astfel că au criticat-o aspru pentru că s-au afișat împreună. Urmăritorii i-au lăsat numeroase mesaje acuzatoare la o fotografie alături de Alex Ashraf.

ADVERTISEMENT

Una dintre întrebările pe care le-a primit artista a fost legată de acest subiect. “Am văzut o poză unde erai în aceeași încăpere cu Bianca Drăgușanu, cum a decurs ziua?”, i-a scris un fan pe contul de Instagram.

Oana Zăvoranu a ales să-i răspundă cu o doză de sarcasm persoanei respective, alături de un selfie: “Am lăsat-o fără aer ???…glumesc, era ziua de naștere a fetiței unor prieteni…am zile când nu mușc chiar letal.”

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu vorbește despre Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram

O altă persoană a complimentat-o și i-a spus că o admiră pentru că este “prea deșteaptă pentru secolul ăsta”. Actrița de la Antena 1 i-a răspuns la compliment și a dezvoltat subiectul: “Mă simt de multe ori muuult prea deșteaptă pt lumea din jurul meu…am momente bune când simt nevoia efectiv să mă bag într-o scorbură unde să nu mă poată vedea nimeni și nici eu să nu am tangențe cu lumea…mulțumesc pt compliment ???.

Oana Zăvoranu este o persoană foarte activă în mediul online și nu se ferește să fie sinceră de fiecare dată. Recent, bruneta și-a spus părerea despre divele din showbiz, pe care le-a criticat dur.

ADVERTISEMENT