Life

Oana Zăvoranu, revenire spectaculoasă în muzică? Vedeta și-a surprins fanii cu o veste neașteptată

29.10.2020 | 20:44
Oana Zavoranu revenire spectaculoasa in muzica Vedeta sia surprins fanii cu o veste neasteptata
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu i-a anunțat pe fanii de pe rețelele de socializare că le pregătește o surpriză muzicală de proporții. 

Oana Zăvoranu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, după ce a interpretat roluri în telenovele românești de succes, perioadă în care l-a întâlnit pe fostul ei soț, Pepe. Ulterior, frumoasa brunetă s-a lansat și în muzică și a cucerit topurile cu albumul ,,Carino”.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, diva s-a implicat în diverse proiecte profesionale, devenind chiar și prezentatoare TV. Oana Zăvoranu a fost moderatoarea mai multor emisiuni, printre care ,,Pact cu diavolița” sau ,,Oana Zăvoranu Show”.

Oana Zăvoranu, revenire spectaculoasă în muzică? Vedeta și-a surprins fanii cu o veste neașteptată

Oana Zăvoranu a fost, de-a lungul timpului, una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc. Vedeta s-a lansat atât în industria filmului, cât și în industria muzicală, fiind implicată în diverse proiecte profesionale de-a lungul anilor, la care a renunțat ulterior.

ADVERTISEMENT

În prezent, Oana Zăvoranu este actriță în cadrul serialului ,,Sacrificiul”, dar se ocupă și de afacerile pe care le are. De asemenea, este foarte activă și în mediul online, unde nu se ferește să își expună părerile liber, așa cum ne-a obișnuit. Recent, aceasta i-a uimit pe fani cu un anunț de senzație, mărturisind că le pregătește acestora o surpriză muzicală, de vreme ce a fost adesea asaltată cu mesaje referitoare la o posibilă revenire.

„La asta nu prea m-am mai gândit, dar cum multă lume mi-a zis că ar fi bine să mai fac niște piese, poate chiar am să fac ceva… surpriză”, a scris Oana pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Zavoranu
Oana Zăvoranu, revenire spectaculoasă în muzică? Vedeta și-a surprins fanii cu o veste neașteptată. Sursa foto: Instagram

Încă din anii 2000, Oana Zăvoranu a cunoscut ascensiunea în carieră, primind roluri celebre în cele mai apreciate telenovele românești. Mai apoi, bruneta s-a lansat și în muzică, primul său single fiind ,,Pusă pe Fapte” din 2007, iar primul său album, intitulat ,,Carino”, s-a bucurat de un succes răsunător, la care nici Oana nu s-a așteptat.

Ulterior, bruneta s-a confruntat cu probleme în căsnicia ei cu Pepe, dar a revenit cu forțe proaspete după divorț. Aceasta a lansat single-ul „I know” cu „un mid tempo ce aduce aminte de atmosfera track-urilor clasice R&B”, după cum a afirmat însăși vedeta, iar piesa a fost masiv ascultată în cluburile din țară.

ADVERTISEMENT

În 2015, mama ei, Marioara Zăvoranu, a încetat din viață, iar Oana s-a axat pe afacerile de familie care i-au rămas moștenire. Mai apoi, a revenit în televiziune, însă doar din postura de actriță. Acum, frumoasa brunetă se bucură de o carieră înfloritoare și se consideră o femeie norocoasă și din punct de vedere emoțional, de vreme ce trăiește o poveste de dragoste ca în povești, alături de Alex Ashraf, care i-a devenit soț în urmă cu patru ani.

Trăind cea mai frumoasă etapă a vieții ei, Oana Zăvoranu nu exclude posibilitatea de a reveni la vechea ei pasiune și de a se relansa în muzică, iar fanii așteaptă cu nerăbdare o nouă piesă din partea artistei.

 

ADVERTISEMENT