Life

Oana Zăvoranu, revoltată din cauza măsurillor anti-Covid-19. Ce mesaj transmite ‘adevăraților’ conducători ai lumii

07.11.2020 | 16:59
Oana Zavoranu revoltata din cauza masurillor antiCovid19 Ce mesaj transmite adevaratilor conducatori ai lumii
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu apare, din nou, pe Instagram cu un mesaj în care își exprimă revolta. De data acesta, indignarea brunetei este îndreptată către măsurile de protecție împotriva contactării virusului SARS-COV-2 și menționează că mesajul este direcționat conducătorilor lumii.

Actrița apare pe scaunul unui avion, purtând o mască textilă neagră, pe care o mișcă violent și o ține mai mult pe bărbie. Ea se plânge că se sufocă purtând respectiva mască și îi provoacă o stare de nervi.

ADVERTISEMENT

Mesajul acesta vine în continuarea unei serii în care a atacat vedetele autohtone, folosind cuvinte grele și apelative amuzante pentru a le descrie. Totuși, Oana ajunge acum la alt nivel, vorbind de o teorie a conspirației la nivel mondial.

Oana Zăvoranu nu suportă masca și vorbește despre teorii ale conspirației la nivel mondial

„Eu am crezut că mor din cauza acestei măști, din două motive: 1. Simt că mă sufoc, mi se irită față și îmi transpiră, iar dacă am ochelari de soare se aburesc 2. Cel mai important este că psihic mă simt umilită cum nu m-am simțit în viața mea, în sensul că parcă mi se pune botniță și cineva îmi zice ’Taci din gură!’, și îmi pune mâna la gură, nas și ochi

ADVERTISEMENT

Mă simt de parcă sunt redusă la tăcere, de parcă trebuie să stau înregimentată ‘frumos’ în coloană, de parcă am holeră și nu trebuie să o dau! Această mască este total inutilă Ținută mai mult de 10 minute nu mai are nici o valoare, medical vorbind, iar după 30 minute devine nocivă pentru sănătate, provocând dureri de cap, stări de panică, iritații ale pielii, amețeli etc.”

Nedorind să creeze polemici politice, Oana îi dezvinovățește pe politicienii noștri aflați la putere și are grijă ca nici susținătorii opoziției să nu înceapă să arunce cu comentarii.

ADVERTISEMENT

„Eu nu tabăr pe guvern și vă zic de ce că să nu mai fiți nervoși: Orban și Iohannis nu au vină, au putere zero în situația asta! Ei sunt doar niște muște ca importantă, aici nu au absolut nimic de zis! Se conformează și ei unei agende mondiale unde doar marile puteri au ceva de zis. Oricine vine azi la putere în țara noastră la fel vă pune să purtați blestemata asta de mască, vă ține în case, va închide restaurantele etc.

Să mă lase PSD, Ponta și Alde Taricelu Hai, ciocu mic cu ce ar face ei, că ar face fix la fel, adică un c***t? Au mai avut ciolanu în mâna și au făcut un ? Așa că să mai stea pe bară pentru că au ros suficient ? Eu sunt apolitică și mi se rupe de ăștia, dar vreau să nu vă mai aburească nimeni sau vreo d-asta de se ‘pricepe’ ea la politică să va zică ce și cum ?

ADVERTISEMENT

Suntem plecați din țară și aici tot la fel ne omoară cu masca. Mesajul meu nu e pentru amărâții ăștia de politicieni vărzică de la noi, ci pentru șefii adevărați ai lumii. Lăsăți-ne, frate, odată cu agenda voastră! Gata, ne țineți de mai bine de 10 luni cu botnița pe ochi! Cât mai trebuie să ne faceți să ne simțim de c***t? Când vi se termină agenda?

Că știu că suntem prea mulți, prea răi, prea obraznici și consumăm că termitele tot, dar hai, terminați-va cu mizeria și circul asta ieftin pentru că eu și ai mei ne-am prins că trebuie să vă mai faceți și voi niște bănuți pe măști, halate și cipici și multe altele. Va urma” este mesajul distribuit cu o oră în urmă de Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT