Life

Oana Zăvoranu, schimbări remarcabile în noul an. La ce a renunțat la intrarea în 2023

Oana Zăvoranu, modificări importante în 2023. Ce nu a mai făcut în noaptea dintre ani și cu cine a sărbătorit frumoasa brunetă.
02.01.2023 | 20:51
Oana Zavoranu schimbari remarcabile in noul an La ce a renuntat la intrarea in 2023
Oana Zăvoranu, modificări importante în 2023. Ce nu a mai făcut în noaptea dintre ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Querida, așa cum este supranumită actrița, a anunțat că a făcut schimbări remarcabile în noul an. La ce a renunțat la intrarea în 2023 și pe cine a avut alături de Revelion. Alegerea sa i-a mirat pe mulți dintre internauți.

Oana Zăvoranu, modificări importante în 2023. Ce nu a mai făcut în noaptea dintre ani

Oana Zăvoranu a avut parte de o petrecere atipică în noaptea de Anul Nou și a renunțat la lux și opulență. Șampania nu a mai curs până la primele ore ale dimineții și nici preparate de fițe nu au mai fost servite.

ADVERTISEMENT

A vrut să intre în 2023 complet diferit, după ce anul anterior nu a fost unul deloc bun pentru ea. Acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta a preferat să stea acasă, înconjurată doar de o mână de prieteni.

Anul asta am făcut Revelionul mai atipic, adică, în hălățelul meu ultra pufos și papuceii mei tot la fel, fără aur comestibil în băuturi (că doar aveam), fără poze, fără cupe de șampanie…

ADVERTISEMENT

Doar o șampanie Zarea adusă de o prietenă și puțin cozonac tot de ea adus! Anul trecut am fost cu bani la sutienul roșu, cu aur galben comestibil în pahare, cu 3-4 feluri de sampanie, îmbrăcată fiță și…

Nu a fost nimic spectaculos, că 2022 a fost horror, așa că anul asta am făcut cum am simțit, în casa noastră superbă cu trei persoane care contează cel mai mult pentru noi și noi pentru ei”, a transmis Oana Zăvoranu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, o altă perspectivă în 2023

Oana Zăvoranu le-a urat celor care o urmăresc în mediul virtual toate cele bune și să aibă parte de experiențe, oameni, situații noi și dragoste alături de cei dragi. În plus, nu a uitat de sănătate și alte bucurii.

Se pare că frumoasa actriță are o altă perspectivă pentru 2023 și nu mai pune preț pe partea materială, ci pe lucruri spirituale, pe iertare și pe fapte bune.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au bucurat să afle că fosta prezentatoare tv a realizat care sunt lucrurile care contează cu adevărat și au apreciat postarea sa într-un număr foarte mare.

ADVERTISEMENT