Life

Cum a petrecut Oana Zăvoranu ziua de Sfântul Ion, la câteva zile după ce a fost amenințată cu cuțitul în trafic

Oana Zăvoranu a petrecut ziua de Sfântul Ion alături de câteva persoane apropiate, la doar câteva zile după ce ea și soțul ei au fot amenințați cu cuțitul în trafic.
08.01.2022 | 16:08
Cum a petrecut Oana Zavoranu ziua de Sfantul Ion la cateva zile dupa ce a fost amenintata cu cutitul in trafic
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu s-a distrat de Sfântul Ion, ziua în care și-a sărbătorit și ea ziua onomastică. La câteva zile după ce ea și partenerul ei de viață s-au speriat după ce au fost amenințați în trafic, actrița pare să se simtă bine în compania prietenilor.

Zilele trecute, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au trecut prin clipe teribile. Cei doi au fost amenințați în plină stradă și au depus plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

Acest incident a avut loc în timp ce se întorceau de la munte înapoi spre București. În urma unei neînțelegeri, un șofer i-a amenințat cu cuțitul pe cei doi soți.

Cum și-a petrecut Oana Zăvoranu ziua onomastică

Oana Zăvoranu și-a sărbătorit ziua onomastică alături de câteva prietene într-un cunoscut local din Capitală.

ADVERTISEMENT

De Sfântul Ion, vedeta s-a simțit bine în compania persoanelor apropiate, așa cum se poate vedea și în fotografiile surprinse de cancan.ro.

Se pare că fosta actriță din serialul „Sacrificiul” a lăsat în urmă incidentul de acum câteva zile și a mers mai departe, așa că a ales să aibă parte de această binemeritată ieșire în oraș cu fetele.

ADVERTISEMENT

Câteva prietene s-au aflat în compania Oanei Zăvoranu la restaurant. De altfel, vedeta a spus, de mai multe ori, că nu are mulți prieteni, însă este fericită să aibă persoane de încrede în viața ei, puține la număr.

Oana Zăvoranu a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare de la petrecerea de Sfântul Ion.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu Sfântul Ion
Oana Zăvoranu și-a petrecut ziua onomastică alături de personele apropiate. Sursa foto: Instagram

Ce au pățit Oana Zăvoranu și soțul ei

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost amenințați cu cuțitul în trafic de către un individ. Totul s-a întâmplat la ieșirea din Azuga, în timp ce se întorceau de la munte înapoi în București, după o vacanță la munte alături de prieteni.

Soțul vedetei a executat o manevră de depășire pe linie discontinuă pentru a înainta în coloana de mașini, însă un alt șofer s-a enervat și a venit cu autoturismul său în fața lor.

Șoferul respectiv a coborât din mașină cu un cuțit, amenințându-i pe Oana Zăvoranu și pe partenerul ei de viață. Din fericire, a fost doar o amenințare și nu s-a întâmplat nimic grav. Vedeta a povestit ulterior ce s-a întâmplat.

„Sunt la poliție. Îi fac plângere penală unui dement care a ieșit cu cuțitul la noi în trafic la ieșirea din Azuga.

La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depășire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus mașina perpendicular în fața noastră, pe linia opusă și a ieșit cu cuțitul la noi.”, a declarat Oana Zăvoranu pentru spynews.ro, la scurt timp după incident.

ADVERTISEMENT