Life

Oana Zăvoranu și-a găsit o nouă victimă. A pus trecutul vedetei pe tapet

17.01.2021 | 19:25
Oana Zavoranu sia gasit o noua victima A pus trecutul vedetei pe tapet
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a luat în vizor o nouă victimă din breasla influencerițelor, după ce a făcut un sondaj pe rețelele de socializare. Actrița a atacat-o în termeni foarte duri pe una dintre prezentatoarele de la Kanal D, căreia i-a pus viața privată pe tapet. 

Bruneta i-a găsit și o poreclă vedetei, „alintând-o” Spayder Șăcâdâm”. Este vorba de Andreea Mantea, fosta moderatoare de la „Puterea Dragostei” despre care protagonista din serialul „Sacrificiul” spune că are genele ca niște mături sau pânze de păianjen.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a artistului Pepe a postat mai multe imagini cu prezentatoarea de la Kanal D, majoritatea fiind de la începutul carierei acesteia sau de când a pozat în revistele pentru adulți. Oana Zăvoranu s-a legat de numeroase aspecte din viața prietenei Adelinei Pestrițu.

Oana Zăvoranu a luat în vizor o altă vedetă. E vorba de o prezentatoare TV

„Începuturile figurantei și obraznicei Spayder Șâcâdăm au început la fel de frivol și modest ca ale lu Pinocchio, prietene tare bune. Amărâta, timida fată de la pagina 5… își dorea o viață bună, faimă și bani. Dar la fel ca Pinocchio, stătea cum o puneai… doar pentru o poză. 

ADVERTISEMENT

Dar acum se vrea «mare» doamnă, rupe codurile, urlă, țipă, plânge, râde, face giuvaieruri și se crede «șmekeră» pe la turcii care îi «aruncă» câte un os fără a străluci sau crea ceva care să-i justifice prezența. 

I-auzi nene… da «prolifică» carieră de chiloțăreală ai avut mă «duamno» care ești tu în mintea ta acum. Măturile oribile de la ochi… aveau să vină mai târziu… ca și «dansul din buric». O poză cât 1.000 de cuvinte… reprezentativă”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram despre Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta s-a legat de viața amoroasă a prezentatoarei TV, „o altă pasiune” de-a moderatoarei, aducând în discuție bărbații cu care aceasta s-a iubit. Actrița a postat și câteva pasaje din articole mai vechi care o dădeau pe Andreea Mantea drept „spărgătoare” de familii.

Oana Zăvoranu s-a referit aici la povestea de iubire dintre brunetă și Andrei Țârdea, bărbatul care și-a părăsit soția însărcinată în 9 luni, dar și la Nasser, un patron de restaurant din București, cu care fosta vedetă Playboy a fost văzută în urmă cu ani buni.

ADVERTISEMENT
Andreea Mantea, luată în vizor de actrița Oana Zăvoranu
Andreea Mantea, luată în vizor de actrița Oana Zăvoranu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Și acum voi continua cu adevăratul motiv pentru care am luat-o în colimator. Este extrem de important ca voi să știți profilul psihologic al celei despre care facem vorbire.

În cazul acesta Sâcâdâm este și ea influenceriță, deci consideră că și ea pe lângă mare om de TV, are destule atuuri să vă bage pe gât toate mizeriile, profitând de situații de-a dreptul penibile”, a completat Oana Zăvoranu atacul la adresa Andreei Mantea.

ADVERTISEMENT