Life

Oana Zăvoranu și-a lansat emisiunea online, iar prima ”victimă” e Oana Roman. Cu ce i-a acoperit fața

16.12.2020 | 19:29
Oana Zavoranu sia lansat emisiunea online iar prima victima e Oana Roman Cu ce ia acoperit fata
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și-a lansat emisiunea de 30 de minute de pe Youtube, așa cum a promis, astăzi, pe 16 decembrie. Vedeta a vorbit în primul episod despre Oana Roman, fără să îi dea numele și fără să îi arate fața, evitând astfel un posibil proces intentat de aceasta.

Toată lumea a observat cu surprindere că Zăvoranu nu a vrut să îi rostească numele Oanei Roman, spunând de la bun început că show-ul ei este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

ADVERTISEMENT

Pentru a evita orice vorbă la proces, bruneta i-a acoperit fața și a pus bip de fiecare dată când îi rostea numele, folosind cel mai des apelativul cu care deja a făcut-o celebră pe fata lui Petre Roman, cel al personajului de desene animate Peppa Pig.

Oana Zăvoranu explică de ce se leagă de Oana Roman

De altfel, în toate print screen-urile pe care le-a folosit în episodul 1 al emisiunii sale, Oana i-a acoperit fața soției lui Marius Elisei cu chipul purcelușei pe care o îndrăgesc toți copiii.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus lumea: mă, Oana, da de ce ești așa dură cu ea? Că este și ea o fată care este grăsuță. Am zis, că-i grăsuță, nu-i nimic, dar este rea. Băi, tu ai o răutate… Uite, eu fac niște chestii, vă pune, vă arăt pe voi astea care vă credeți influencerițe.

Fac caterinca asta, dar nu o fac răutăcios. Nu se vede pe fața mea răutate, invidie, oftică. Se vede un amuzament și o dorință de a înțelege lumea. Lumea trebuie să râdă, să se amuze”, și-a justificat Oana Zăvoranu adversitatea față de Oana Roman.

ADVERTISEMENT

„S-a strâmbat șemineul de la puterea seducției tale”

„Vezi că s-a strâmbat șemineul de la puterea seducției sale. Dacă vedeți live-urile ei.. Uitați-vă cât de slăbuță e când face video-uri versus pozele de pe Instagram. Una peste alta, problema pentru care sunt eu fiartă pe influencerele astea, este pentru că pe lângă că sunt penibile… Băi nene, eu n-aș putea să fac reclame la orice”, a mai spus Oana pe Youtube.

Zăvoranu a mai reproșat faptul că multe din produsele promovate de vedete pe Instagram nu sunt testate și nu sunt sigure pentru oricine: „Doctorii nu mai există? Noi luăm că ne-a luat Onuca. Atenție cu ceea ce vi se recomandă. Nu este hate, nu este bullying!”.

ADVERTISEMENT