Life

Oana Zăvoranu și-a surprins fanii cu o nouă fotografie. Iată cum arată vedeta fără pic de machiaj

18.09.2020 | 11:07
Oana Zavoranu sia surprins fanii cu o noua fotografie Iata cum arata vedeta fara pic de machiaj
ADVERTISEMENT

Controversata Oana Zăvoranu și-a uimit admiratorii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă fotografie a sa, în care vedeta apare complet nemachiată.

Alături de fotografie, vedeta a postat și un mesaj mai acid, referitor la operațiile estetice. Deși aceasta a apelat la bisturiu de câteva ori, încurajează operațiile realizate cu bun gust, fără exagerări, susținând că este important ca fiecare persoană să își păstreze particularitățile fizionomiei.

ADVERTISEMENT

Actrița din Sacrificiul a primit laude pentru tenul ei impecabil, dar și câteva observații din partea celor cârcotași. Cu toate acestea, firea dezinvoltă și comentariile transparente ale vedetei par să fie pe placul urmăritorilor, care o admiră pentru sinceritate.

Oana Zăvoranu s-a pozat nemachiată. Ce detaliu au observant fanii acesteia

Nu este o noutate faptul că Oana Zăvoranu nu se ferește să își expună opiniile public, fie ele și extreme, iar, de data aceasta, ținta au fost persoanele care exagerează în privința operațiilor estetice și își pierd din personalitate.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, vedeta TV a apelat la medicul estetician și la diverse tratamente, fiind dintotdeauna preocupată de aspectul fizic, însă, spune ea, nu a depășit niciodată limita bunului simț și și-a păstrat ,,frumusețea personalizată”.

View this post on Instagram

Multumesc pentru sutele de mesaje in care sunteti de acord cu mine referitor la parerile vis a vis de cum trebuie sa fie abordate tratamentele,(imbunatatirile), pe care o femeie trebuie sa si le faca la nivelul fetei sau corpului Da, sustin si voi sustine frumusetea PERSONALIZATA si nu cea copiata de la toate balabustele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinti si sunt facute ‘copy paste’ ? Unde va e personalitatea ? Daca mie mi-ar spune cineva ca seman cu alta decat cu mine m-ar lua instantaneu capu’ pt ca ar insemna ca toate particularitatile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu…? Nu zic ca daca sunteti mai uratele sa nu va faceti mai frumoase…dar asta nu inseamna SA VA FACETI TOATE LA FEL ???…mai bine mai urata si cu personalitate, decat belita si cașuchie ca toate ??? Consider ca fiecare fața este diferita si i se poate adapta cea mai buna versiune a ei…in limitele bunului simt macar ? A…Si nu va mai luati dupa tâmpele care pt orice frimitura aruncata de oricine, va spun sa va duceti colo sau colo, sau sa cumparati aia sau aia…ca totul e la misto, la vrâjeala si voi puneti botu’ ?…uitati-va mai intai la ele cat sunt de triste, de false si de pline de bube…pe fata si in c.r ?. Ok? Luati in seama DOAR INDRUMARILE facute de oameni seriosi, care nu pot fi cumparati pe un supozitor, o extensie, niste gumari, trei flori ofilite, o crema expirata, un ceai opărit sau un kil de botox ?? Va pup, Oana ♥️ See you soon ??? #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #backtoyou #bitch #love #beautiful #natural #glam #makeup #family #cool #dope #america #power #money #god #vip #iam #theoneandonly

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

,,Nu zic ca daca sunteti mai uratele sa nu va faceti mai frumoase…dar asta nu inseamna SA VA FACETI TOATE LA FEL.”a pus vedeta pe Instragram.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu desființează operațiile estetice, însă blamează tendința actuală a celor care urmează un anumit tipar în privința întervențiilor și riscă, în final, să aibă aceeași fizionomie.

Oana Zăvoranu revine cu un mesaj dur în mediul online. Fanii își doresc să o vadă în postura de mamă

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu s-a focusat pe carieră și pe afaceri, fapt ce a dus la nenumărate critici din partea internauților, care o sfătuiesc să se concentreze mai mult pe familie. Aceștia nu omit să îi reamintească actriței acest aspect la fiecare postare a sa.

ADVERTISEMENT

„Te admir, ești o adevărată femeie, dar vreau să te văd cu un bebe, ai fi minunată. Pe când?”, a fost întrebarea unui urmăritor.

„Asta nu știu în momentul ăsta, dar orice e posibil”, a spus Oanei Zăvoranu, care nu a negat faptul că își dorește să devină mamă.

Luna trecută, Oana Zăvoranu a postat pe pagina ei de Instragram filmare cu ea și soțul ei, Alex, împreună cu un copil, iar fanii au fost plăcut surprinși să o vadă pe vedetă într-o astfel de ipostază. ,,Ce bine îți stă ca mămică!” a fost unul dintre multele comentarii care o încurajau pe divă să facă un copil.

ADVERTISEMENT