Life

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au împlinit patru ani de la căsătorie. Imagini emoționante pe Instagram

Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii de la cununia religioasă în ziua în care ea și soțul ei au aniversat patru ani de la căsătorie.
10.09.2021 | 09:37
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au împlinit patru ani de la căsătorie. Imagini emoționante pe Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf  trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. S-a speculat în ultima vreme că lucrurile nu ar fi tocmai roz între ei, dar bruneta a explicat totul.

În ziua în care au împlinit patru ani de la căsătorie, Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii emoționante de la căsătoria religioasă.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat. Au apreciat imaginile și au lăsat zeci de mesaje.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au împlinit patru ani de la căsătorie

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au spus “DA” în fața lui Dumnezeu în urmă cu patru ani, pe 9 septembrie. Bruneta a ținut să arate tuturor că lucrurile între ea și soțul ei merg cum nu se poate mai bine și a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii de la cununia religioasă.

În ultima perioadă au fost unele zvonuri că cei doi nu s-ar mai împăca, ba mai mult că ar putea ajunge la divorț.

ADVERTISEMENT

În ziua în care au împlinit patru ani de la căsătorie, Oana a postat mai multe fotografii în care apare alături de Alex, dar și de nașii Silviu și Mihaela Prigoană.

Mesajul Oanei Zăvoranu

Vedeta a scris și un mesaj emoționant și spune că își iubește soțul mai mult ca niciodată și se simte o femeie împlinită pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

“Cea mai importanta zi a căsătoriei mele 👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👨
În acea zi mi-am unit destinul cu al șotului meu cu cununii , cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca Nași, pe Silviu si Mihaela Prigoana 🙏🙏🙏

Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodata, din toate punctele de vedere

ADVERTISEMENT

Azi, din nou mi se adeverește că
CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PAMANTUL ĂSTA NU POATE DESPARȚI 😇😇
ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zona aș face referire 😎😎😎

La cât mai Mulți Ani împreună soțul meu iubit și bun, să ne Dea Dumnezeu sănătate, noroc și fericire împreună până în ultimul moment, că EL știe cel mai bine ce ne dă fiecăruia dintre noi și vede tot ce trebuie să vadă”, este o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT