Life

Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați în plină stradă. “Un dement a ieșit la noi cu un cuțit”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au trecut prin clipe pe care nu le vor uita cu ușurință. Un șofer i-a amenințat cu un cuțit în plină stradă. Vedeta a depus plângere la poliție.
05.01.2022 | 20:09
Oana Zavoranu si sotul ei amenintati in plina strada Un dement a iesit la noi cu un cutit
ADVERTISEMENT

Vacanța Oanei Zăvoranu și a soțul ei s-a terminat cum nu se poate mai prost.  Cei doi se întorceau de la munte, iar în urma unei neînțelegeri în trafic au fost amenințați de un șofer.

Oana Zăvoranu este hotărâtă să-și facă dreptate și a depus deja plângere la poliție.

Acum, așteaptă ca bărbatul care a amenințat-o cu un cuțit să plătească pentru fapta sa.

Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați în plină stradă. “Un dement a ieșit la noi cu un cuțit”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au încheiat vacanța cum nu se poate mai prost. În timp ce se întorceau acasă, la ieșirea din localitatea Azuga, au avut o altercație cu un șofer.

ADVERTISEMENT

Soțul vedetei ar fi încercat să depășească, dar în acel moment un autoturism a încercat să-l blocheze, aparent fără motiv. Când s-a dat jos din mașină, șoferul avea un cuțit în mână și a început să-i amenințe pe Oana Zăvoranu și Alex Ashraf.

Bruneta nu are de gând să lase lucrurile așa. A făcut imediat plângere la poliție și așteaptă ca șoferul nervos să-și primească pedeapsa.

ADVERTISEMENT

“Sunt la poliție. Îi fac plângere penală unui dement care a ieșit cu cuțitul la noi în trafic la ieșirea din Azuga.

La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depășire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus mașina perpendicular în fața noastră, pe linia opusă și a ieșit cu cuțitul la noi”, a spus Oana Zăvoranu pentru Spynews. 

ADVERTISEMENT

După un an destul de dificil, Oana Zăvoranu și Alex au decis să-și petreacă vacanța de iarnă la munte. Vedeta a postat mai multe fotografii din care se vede că s-a distrat de minune, fiind mereu zâmbitoare în brațele soțului său.

Anul 2021 nu a fost unul prea ușor pentru vedetă. Aceasta a recunoscut că a avut unele probleme în căsnicie.

ADVERTISEMENT

“În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva.

Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe”, a spus Oana Zăvoranu pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT