Life

Oana Zăvoranu și Teo Trandafir dau de pământ cu Adelina Pestrițu: „Biata de ea”

10.12.2020 | 16:27
Oana Zavoranu si Teo Trandafir dau de pamant cu Adelina Pestritu Biata de ea
Oana Zăvoranu și Teo Trandafir au vorbit despre Adelina Pestrițu. Foto: capturi Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut spectacol de zile mari în emisiunea lui Teo Trandafir, în care a comentat, în stilul ei caracteristic, comportamentul vedetelor în mediul online, ținte fiind Adelina Pestrițu și Oana Roman.

Oana a amintit de un episod în care Adelina Pestrițu a fost invitată la Teo Show și a vorbit despre momentul în care a fost pe covorul roșu în Statele Unite, participând la gala influencerilor organizată de postul de televiziune E!Entertainment.

ADVERTISEMENT

În respectiva alocuțiune din emisiune, Adelina Pestrițu a înșirat mai multe țări care și-au trimis vedetele în SUA, nominalizând printre altele, Africa, despre care știm cu toții că este un ditamai continentul și nu o țară. Eventual voia să facă referire la Africa de Sud.

Oana Zăvoranu și Teo Trandafir au șters pe jos cu Adelina Pestrițu

Teo a fost stânjenită de acea intervenție, iar acum, cu ocazia prezenței Oanei Zăvoranu în emisiune a fost mai sinceră ca niciodată: „Eu când văd boul, prostul, nesimțitul, cocalarul tac și îl urăsc încet, așa, după care îmi trece, dar tu văd că le zici (…) Recunosc că în acea emisiune s-a rupt firul cu Adelina Pestrițu. M-am auzit că îmi crapă gâtul. M-am dus către ea (n.r.: să salveze situația). Biata de ea. Dar să știi că e un om bun, în fond”.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir i-a spus Oanei că, până la urmă, de vină sunt cei care cumpără tot ce promovează vedetele care se cred influencerițe pe internet: „Prost nu e ăla care dă, ci ăla care ia”.

Atac nemilos la adresa Oanei Roman: „Scroafele mănâncă mere”

Oana i-a spus lui Teo că tot ce postează ea pe Instagram și Youtube vine de la fanii ei: „Da tu ai senzația că mă culc cu ele în gât? Eu dacă nu zic eu mă sufoc. E nevoie de oameni ca noi. S-a bolunzit lumea. Chiar cred că putem deștepta noi lumea. Sunt multe care îmi spun că îmi mulțumesc că exist. Faptul că un om pe zi, o gâsculiță nu e jumulită de asta, e un câștig”.

ADVERTISEMENT

Querida a fost extrem de dură și cu Oana Roman, amintind că a făcut reclamă la niște mere pe care le-a primit gratuit:  „Adelina Pestrițu are urechi de elf. Mie mi-a zis un internaut că a primit Oana Roman mere de altceva, că scroafele mănâncă mere”.