Life

Oana Zăvoranu șochează: „Cătălin Măruță are capul cât porcul. Îl vopsește Andra”

11.12.2020 | 08:20
Oana Zăvoranu șochează: „Cătălin Măruță are capul cât porcul. Îl vopsește Andra”
Oana Zăvoranu, critici la adresa lui Cătălin Măruță, Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu n-a avut deloc milă față de Cătălin Măruță! Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acrița a fost extrem de acidă cu prezentatorul de la PRO TV, iar cuvintele cu care l-a descris vor provoca mai mult ca sigur un tsunami în lumea mondenă!

Întrebată care sunt vedetele care nu mai au ce căuta pe micile ecrane, Zăvoranu nu a ezistat să dea câteva nume, iar pe lângă Andreea Marin, aceasta a rostit și numele lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Oana și Cătălin Măruță au fost cândva la aceeași televiziune, TVR 2, vedeta nu s-a sfiit să arunce vorbe grele la adresa soțului cântăreței Andra.

Oana Zăvoranu i-a dat fatala lui Cătălin Măruță

„Cătălin Măruță are capul cât porcul. Îl vopsește Andra pe păr, sigur”, a fost comentariul răutăcios al actriței din telenovela „Sacrificiul” despre prezentatorul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul nume față de care a avut cuvinte nu tocmai ortodoxe de aruncat. A pomenit din nou de Adelina Pestrițu, căreia continuă să îi spună Pinocchio din cauza mărimii nasului înainte de operație, dar a vorbit în termeni duri și despre Andreea Bănică.

Zăvoranu le-a spus lui Teo și lui Bursucu că pentru Andreea Bănică nu a găsit încă o poreclă, dar va mai analiza un pic acest caz, după ce a văzut că face reclamă lanțului de supermarketuri Cora din care vedeta s-a lăudat că a cumpărat tot.

Mihai Trăistariu a cerut-o de nevastă

În discuția din emisiunea lui Teo a intrat și cântărețul Mihai Trăistariu, despre care Oana a avut, în mod surprinzător, cuvinte de laudă. Acessta a dezvăluit chiar că în urmă cu câțiva ani Trăistariu a cerut-o de nevastă.

ADVERTISEMENT

„Mihai Trăistariu m-a cerut de nevastă în urmă cu mulți ani. E un tip foarte ok”, a spus Oana Zăvoranu la Kanal D amintindu-și acel moment.

Oana Zăvoranu va avea propria emisiune de pamflet pe Youtube începând cu 15 decembrie.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri