Life

Ce a spus Oana Zăvoranu când a fost întrebată dacă va merge la Survivor România. Răspunsul e implacabil!

Oana Zăvoranu a fost întrebată de un fan dacă ar fi dispusă să participe la Survivor România, show pentru care pregătirile sunt în toi, de acum la PRO TV. Răspunsul vedetei e unul dur!
23.11.2021 | 17:45
Ce a spus Oana Zavoranu cand a fost intrebata daca va merge la Survivor Romania Raspunsul e implacabil
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu primește tot felul de întrebări de la cei care o admiră, printre care dacă participă în anumite emisiuni ori seriale.

Bruneta a spus în repetate rânduri că va fi din ce în ce mai selectivă cu aparițiile sale televizate. Actrița a spus că va accepta o producție în măsura în care va simți că i se potrivește și merită din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Unul dintre show-urile la modă de la noi este Survivor România. În cadrul emisiunii ale căror prime două sezoane au fost difuzate de Kanal D au participat o serie de vedete destul de cunoscute din peisajul monden.

Oana Zăvoranu spune NU Survivor România: „Slugărnicie, minciuni și umilință”

O prezență precum cea a Oanei într-un astfel de reality-show ar spulbera cu siguranță audiențele. Ghinionul televiziunilor este că femeia de afaceri și prezentatoarea nu își dorește să facă parte dintr-un astfel de proiect.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Oana nici măcar nu are o părere bună despre show-ul Survivor România. Brunetei i se pare umilitor în ce condiții trăiesc cei care se înhamă în acest show și nu ar accepta niciodată să moară de foame de dragul rating-ului, pentru un premiu despre care nu poate avea nicio certitudine că îl va câștiga.

„Vei merge la Survivor?”, a întrebat-o un fan pe Oana Zăvoranu pe Instastory. Răspunsul ei a venit repede și a fost unul destul de tăios: „Niciodată în emisiuni de slugărnicie, minciuni și umilință!”.

ADVERTISEMENT

Oana apare din ce în ce mai rar în emisiuni de televiziune. Vedeta și-a făcut propriul canal de Youtube, acolo unde are o producție personală, una cu lipici la public.

Oana Zăvoranu nici nu vrea să audă de Survivor România

Actrița, concurentă la „Masked singer”, „Uite cine dansează” și prezentatoare de succes

În ultima vreme, Oana s-a ocupat mai mult de business-ul ei, clinica One Life. De afacere are grijă împreună cu soțul ei, Alex Ashraf.

ADVERTISEMENT

Mai nou, Oana este și consiliera de imagine a primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Legat de televiziune, ultimul mare show în care vedeta a participat a fost la PRO TV. A fost Monstrulică în cadrul show-ului „Masked singer”.

De asemenea, tot la PRO, Oana a dansat în urmă cu ceva ani în cadrul concursului „Uite cine dansează”, prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral și jurizat de Andreea Marin, printre alți membri.

Oana Zăvoranu a avut de-a lungul carierei sale sub cârmă o serie de emisiuni de succes precum „Corazon latino” de la Acasă TV sau „Pact cu diavolița”, difuzat de Kanal D.

 

ADVERTISEMENT