Life

Oana Zăvoranu, taxată aspru de fani pentru prietenia cu Bianca Drăgușanu. Ce i-au reproșat

15.10.2020 | 15:51
Oana Zavoranu taxata aspru de fani pentru prietenia cu Bianca Dragusanu Ce iau reprosat
Prietenia cu Bianca Drăgușanu nu pare să fie văzută cu ochi buni de fanii Oanei Zăvoranu
ADVERTISEMENT

Între Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu a existat în ultima perioadă o apropiere la care nu mulți dintre fanii celor două vedete s-ar fi așteptat.

Mai mult, au fost diverse zvonuri că Diva din serialul Sacrificiul a fost cea care i-a ajutat pe fosta prezentatoare și Alex Bodi să se reconcilieze încât să își poată relua relația.

ADVERTISEMENT

Totodată, Oana și Bianca au petrecut mai multe momente împreună și s-au văzut de mai multe ori în ultima vreme. În unul dintre acele momente a fost vorba și despre o petrecere la care ambele femei celebre au participat cu partenerii lor.

Ce reproșuri a primit Oana Zăvoranu din partea fanilor pentru prietenia cu Bianca Drăgușanu

Totuși, apropierea Oanei Zăvoranu de Bianca Drăgușanunu a fost deloc privită cu ochi buni de către o parte din fanii brunetei. Aceasta își spune mai mereu părerea sinceră despre vedetele de la noi, tocmai de aceea fanii pare că i-au urmat și ei exemplul.

ADVERTISEMENT

Într-o postare formulată de vedeta de la Antena 1 pe Instagram, și nu numai, există diverse comentarii prin care urmăritorii au taxat-o pe aceasta pentru prietenia ei cu Bianca.

Cuvintele sunt și unele injurioase, la adresa fostei prezentatoare Kanal D, pe care fanii Oanei i le-au adresat. Mulți nu au înțeles nici motivul pentru care acestea s-au împrietenit.

ADVERTISEMENT

“De ce ești prietenă cu ea că nu înțeleg”, “Te-ai pus la masă cu plasticata aia, nu credeam!”, sau “Ce ai tot încercat să dovedești, Oana”, au fost doar câteva dintre comentariile de acest fel, primite de Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zăvoranu, taxată aspru de fani pentru prietenia cu Bianca Drăgușanu. Ce i-au reproșat
Oana Zăvoranu a primit tot soiul de comentarii negative din partea internauților, pe Instagram

Mai mult, o parte din mesajele răutăcioase i-au fost lăsate Divei din Sacrificiul în dreptul unei fotografii cu ea și soțul său, Alex Ashraf. Cei doi se aflau într-un cadru festiv și se ridicaseră de la masă pentru a putea să se pozeze împreună.

ADVERTISEMENT

Se pare că a fost vorba chiar despre aceeași petrecere la care participaseră și Bianca Drăgușanu alături de Alex Bodi. Vedeta a organizat de curând și o sesiune de întrebări și răspunsuri prin care le-a criticat pe femeile celebre care se cred “dive” de la noi, prin intermediul mediului online.

ADVERTISEMENT