Life

Oana Zăvoranu, țeapă de sute de mii de euro. Vedeta, în război cu fostul director medical de la “Colentina”

22.04.2021 | 12:27
Oana Zavoranu teapa de sute de mii de euro Vedeta in razboi cu fostul director medical de la Colentina
Oana Zăvoranu îl acuză pe Bogdan Ioan Furtună că a "ușurat-o" de câteva sute de mii de euro
ADVERTISEMENT

Averea moștenită de Oana Zăvoranu (47 ani ) s-a micșorat considerabil, după ce, în 2017, a pus pe picioare o clinică medicală privată, în București.  Și nu pentru că vedeta nu s-ar pricepe la investiții, ci pentru că ar fi rămas cu o gaură de câteva sute de mii de euro, în urma colaborării cu medicul Bogdan Ioan Furtună, fost director medical al Spitalului Clinic Colentina.

Oana Zăvoranu este într-un nou război, unul cu greutate de data aceasta. Vedeta TV susține că a căzut victima unuia dintre cei mai controversați medici din țară, care a fost administratorului centrului medical One Life SRL, până în 2019.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că cel pe care Oana Zăvoranu îl acuză că “prin multiple tertipuri specifice escrocilor patentați, a reușit să mă fure de niște sute de mii de euro” este nimeni altul decât Bogdan Ioan Furtună, fost director medical al Spitalului Clinic Colentina.

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa medicului Bogdan Ioan Furtună: “Mi-a furat sute de mii de euro”

“Referitor la postarea mea de ieri și cea din 20 Oct 2020, a venit momentul să vă dau și numele infractorului principal și anume: Dr. B.I.F (inițialele reale ale numelui sau întreg). În ciuda aparențelor și a CV-ului medical, acesta deține și un CV infracțional impresionant.
Printre ‘realizările infracționale’ ale escrocului, menționez doar câteva dintre ele, lista fiind mult mai lungă.

ADVERTISEMENT

1. Clinica One Life, ( proprietatea mea) unde acesta a fost administrator și unde, prin multiple tertipuri specifice escrocilor patentati, a reușit să mă fure de niște sute de mii de euro. (Detalii cu lux de amănunte pe parcurs la momentul potrivit)
2. În speranța că organele abilitate ale statului se vor auto-sesiza după dezvăluirile mele interesante, vă aduc la cunoștință că acest escroc a șifonat și din banii publici sume colosale prin poziția de Director medical al unui extrem de important spital din capitală. După cum știți că nu iese fum fără foc, numele acestuia a apărut deja din iunie 2020 într-un amplu articol al ziarului Libertatea (n.r. articolul la care face referire Oana Zăvoranu, AICI ), care semnala unele contracte dubioase orchestrate de acesta. Circuitul (poate) și politic, l-a condus pe acesta la DSP ( Direcția de Sănătate Publică București) și mai apoi la Colegiul Medicilor, unde ocupă o funcție importantă chiar în momentul de față.
3. Într-o perioada de grea încercare a sistemului medical datorată pandemiei, în punctele cheie sus menționate se află acest infractor care se îmbuibă din banii publici, adică ai voștri. În același timp, acest doctoras infractoras deține și Centrul Medical dr. D. F care se află în contract cu CASMB pe sume cu valori impresionante.
Așadar și prin urmare aici avem UN PEȘTE MARE.
Să nu va gândiți că dezvăluirile se limitează doar la acest doctoras infractionas, ițele sunt foarte încurcate și a reușit să antreneze în această caracatița infracțională mai multe persoane cu nume grele. Vor fi multe de dezvăluit și de adăugat, lucru care se va și întâmplă în perioada imediat următoare, că doar mă știți bine cum sunt dacă MĂ DECID SĂ PORNESC RĂZBOAIE.”, este mesajul făcut public de Oana Zăvoranu.

Bogdan Ioan Furtună a fost numit director medicat al Spitalului Clinic Colentina, în decembrie 2018, și a fost înlocuit de la conducerea instituției medicale în 2020, la câteva luni de la debutul pandemiei.

ADVERTISEMENT

Până în 2019,  Bogdan Ioan Furtună a fost și administratorul centrului medical One Life SRL, pe care Oana Zăvoranu și partenerul ei, Abu-Amoud Ashraf, l-au înființat în 2017.

FANATIK.RO l-a contactat pe medicul Bogdan Ioan Furtună, pentru a-i solicita un punct de vedere, dar la telefon ne-a răspuns o doamnă care ne-a menționat că apelurile au fost redirecționate către numărul ei, iar “domnul doctor nu este disponibil deocamdată, este plecat din București”, dar poate să răspundă solicitării publicației noastre “mâine dimineață”. 

ADVERTISEMENT

Bogdan Ioan Furtună, premiat în cadrul galei “I Success – Bărbați de succes”

În afara activității controversate desfășurată în domeniul public de sănătate, dar și privat, medicul Bogdan Ioan Furtună a fost premiat, la sfârșitul anului trecut, în cadrul “I Success – Bărbați de succes”, unde a primit diploma pentru excelență în medicină.  Premiul a intrat în posesia sa pentru activitatea desfășurată la Centrul Medical Dr Furtună Dan din București, pe care l-a fondat în memoria tatălui său,  dar și pentru administrarea eficientă a proiectelor în care a fost implicat, în plină pandemie, scrie site-ul celebritatea.ro.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!