Life

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Ar fi pretins o sumă enormă de la medicul Bogdan Furtună

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru șantaj de către procurorii DIICOT. Aceasta este acuzată de medicul Bogdan Furtună că ar fi pretins o sumă de bani de la el.
29.06.2022 | 18:19
Oana Zavoranu trimisa in judecata pentru santaj Ar fi pretins o suma enorma de la medicul Bogdan Furtuna
Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru șantaj! Vedeta este acuzată că i-ar fi cerut medicului Bogdan Furtună să îi dea o sumă de bani pentru a nu expune anumite fapte pretinse.

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de șantaj, alături de avocatul Silviu Ionuț Călin.

ADVERTISEMENT

Procurorii DNA i-au trimis în judecată pentru această infracțiune, iar procesul a început la Curtea de Apel București, unde este verificată legalitatea probelor.

Oana Zăvoranu este acuzată că l-a șantajat pe medicul Bogdan Furtună, spunând că va dezvălui anumite fapte ilegale sau compromițătoare pe care le-ar fi săvârșit, dacă acesta nu acceptă să îi ofere o sumă mare de bani, mai precis 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu chiar ar fi dorit ca medicul să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii pe numele lui Bogdan Furtună, a specificat avocata medicului.

Conform avocatei Ioana Mateș, această datorie nu ar fi existat niciodată.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu.

ADVERTISEMENT

Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie.

Voia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat avocata Ioana Mateș, de la Baroul București pentru EVZ.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu spunea că medicul Bogdan Furtună a păcălit-o

Oana Zăvoranu a explicat în unele intervenții televizate că medicul Bogdan Furtună îi cerea constat bani pentru a dota clinica pe care o deține.

Dar, spunea vedeta, când a vizitat clinica a observat că acele aparate nu existau și că medicul, de fapt, și-ar fi însușit banii respectivi.

„Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă”, spunea Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT