Life

Oase, în lacrimi la Asia Express, după ce o turcoaică i-a ghicit în cafea. Ce i-a spus femeia

Oase a izbucnit în lacrimi la Asia Express. Totul s-a întâmplat după ce o turcoaică i-a ghicit în cafea. FANATIK vă spune ce i-a zis femeia
26.09.2021 | 14:18
Oase in lacrimi la Asia Express dupa ce o turcoaica ia ghicit in cafea Ce ia spus femeia
ADVERTISEMENT

Competiția Asia Express nu este una care-i pune la încercare doar pe concurenții din cele nouă echipe. Oase, coprezentatorul acesteia, a avut parte de un moment emoționant.

Bărbatul a izbucnit în lacrimi, după ce o turcoaică i-a citit în cafea. Femeia a atins un subiect sensibil pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Oase, în lacrimi la Asia Express, după ce o turcoaică i-a ghicit în cafea. Ce i-a spus femeia

După ce a băut o cafea la nisip, coprezentatorul emisiunii a fost întrebat de o femeie dacă dorește să-i citească în zațul din cana de cafea. Oase a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Inițial, turcoaica l-a întrebat dacă intenționează să-și achiziționeze o mașină. Bărbatul a fost surprins de întrebarea acesteia.

ADVERTISEMENT

El a explicat că urmează să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere. Ulterior, femeia i-a spus coprezentatorului că vede un bătrân care se roagă pentru el.

Acesta a fost momentul care l-a emoționat până la lacrimi pe Oase. Tatăl său s-a stins din viață recent.

ADVERTISEMENT

Acesta a trecut prin momente foarte grele. Părintele lui a murit cu trei luni înainte ca filmările la Asia Express să înceapă.

„Spune-i că e ciudat, pentru că tatăl meu a murit acum trei luni. În ultima vreme, el se ruga foarte mult. Tatăl meu era eroul meu, așa că… Bine, nu vreau să plâng, dar mama se uită la noi și este foarte mândră,” a spus Oase.

ADVERTISEMENT

Asia Express, o provocare atât pentru concurenții, cât și pentru producători

Sezonul patru al emisiunii s-a dovedit o reală provocare pentru toți cei implicați. Pe lângă sarcinile dificile întâmpinate de concurenți, aceștia s-au lovit și de restricțiile pandemiei.

Nu de puține ori au nimerit în localități carantinate, unde totul era închis, sau au avut de a face cu reticența oamenilor de a-i ajuta, de frica coronavirusului. În plus, exista și riscul de îmbolnăvire.

Nici stafful emisiuni nu a avut parte de zile ușoare. Nu este foarte simplu să filmezi și să supraveghezi nouă perechi de oameni care se mișcă pe trasee diferite, în intervale orare diferite.

Totodată, nici pandemia nu le-a ușurat viața. Mulți dintre ei fiind îngrijorați de restricțiile prezente în anumite regiuni sau de posibilitatea de a sta în carantină în unele țări.

ADVERTISEMENT