Fotbal intern

Oaspete surpriză la Universitatea Craiova – UTA Arad: „Vin să fiu alături de băieți!” Exclusiv

15.03.2021 | 21:57
Oaspete surpriza la Universitatea Craiova  UTA Arad Vin sa fiu alaturi de baieti Exclusiv
ADVERTISEMENT

Stadionul „Ion Oblemenco” va găzdui partida dintre Universitatea Craiova și UTA Arad, iar pe arena din Bănie va fi prezent și Gică Craioveanu. Fostul mare jucător al Științei a venit din Spania special pentru a asista la acest joc și pentru a fi alături de trupa lui Marinos Ouzounidis. „Vin să fiu alături de băieți,” a fost mesajul transmis de „Grande” prin intermediul FANATIK

Jocul cu UTA nu se anunță deloc ușor pentru craioveni. „Alb-albaștrii” sunt conștienți de faptul că arădenii au făcut meciuri bune împotriva echipelor fruntașe din Liga 1, FCSB și CFR Cluj, și vin în Bănie să scoată cel puțin un punct.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a declarat înainte de partida de marți că nu este așa ușor ca lucrurile să arate foarte bine încă de la începutul mandatului. Această pauză îl va ajuta pe tehnicianul grec să-și pună la punct strategia pentru play-off-ul ce urmează și care se anunță unul încins.

Gică Craioveanu este oaspetele surpriză de la Universitatea Craiova – UTA Arad: „Este un moment foarte important pentru noi. Vin să fiu alături de băieți”

Jucătorii Universității Craiova vor avea parte de o motivație în plus pentru a da totul pe teren în meciul cu UTA. Fotbaliștii vor evolua sub privirile lui Gică Craioveanu, unul dintre cei mai importanți oameni care au îmbrăcat vreodată tricoul alb-albastru.

ADVERTISEMENT

„Vreau să fiu aproape de băieți. Este un moment foarte important al sezonului, se apropie play-off-ul și nu va fi ușor. Vreau să le dau puțin moral, să fiu alături de ei. Cu cât suntem mai uniți, cu atât e mai bine.

Absolut toți, suporteri, jucători, antrenori, oameni din club. A fost greu și cu pandemia asta, nu mi-a fost ușor să vin. Voi fi la meci și sper la o victoria din partea leilor noștri.” a declarat Gică Craioveanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Gică Craioveanu Universitatea Craiova
Gică Craioveanu va fi prezent pentru a da încredere „leilor din Bănie”

„Grande” locuiește în Spania, iar pandemia de coronavirus l-a oprit pe acesta să vină mai des la Craiova. Pentru Gică Craioveanu va fi primul joc la care asistă în acest an calendaristic.

Ouzounidis știe care sunt punctele forte ale UTA-ei și vrea să nu le dea vreo șansă arădenilor pe „Ion Oblemenco”

Meciul ar putea reprezenta prilejul perfect pentru ca Gică Craioveanu să facă cunoștință cu antrenorul care conduce destinele echipei de aproape o lună, Marinos Ouzounidis. Legendarul atacant al Universității i-ar putea insufla grecului puțin din spiritul oltenesc.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis a urmărit cu atenție jocul presat de UTA și știe ce fel de tactică ar aplica oaspeții pe arena din Bănie: „Astfel de echipe care joacă bine pe contraatac, atunci când au spații profită de ele și pot marca foarte ușor, de aceea trebuie să fim foarte atenți. Nu e suficient să căutăm să ajungem în careul advers, trebuie să ne adaptăm și la jocul lor,” a declarat Marinos Ouzounidis la conferința de presă de dinainte de U Craiova – UTA.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – UTA: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT