Nicio categorie

Oaspeţi de marcă: Cruzeiro primeşte vizita campioanei Americii de Sud

Una dintre cele mai importante partide ale etapei a 9-a, în Brazilia, se dispută pe stadionul „Mineirao” din Belo Horizonte. Echipa gazdă, Cruzeiro primeşte vizita rivalilor de la Atletico,...
Autor: Adrian Căpriţă | 28.07.2013 | 16:05
Oaspeţi de marcă: Cruzeiro primeşte vizita campioanei Americii de Sud

Una dintre cele mai importante partide ale etapei a 9-a, în Brazilia, se dispută pe stadionul „Mineirao” din Belo Horizonte. Echipa gazdă, Cruzeiro primeşte vizita rivalilor de la Atletico, cîştigătoarea Cupei Libertadores.

Partida dintre cele două se anunţă foarte tensionată, aceasta fiind derby-ul statului Minas Gerais. Cruzeiro are un start foarte bun de campionat şi se află la un singur punct în spatele lui Botafogo şi Coritiba. Echipa gazdă are cel mai bun atac din campionat şi una dintre cele mai solide defensive. O singură înfrîngere, în deplasare, pe terenul celor de la Botafogo.

În ultimele două partide au reuşit să marcheze 6 goluri fără să primească, 3 în poarta celor de la Sao Paolo şi 3 contra lui Nautico. Echipa oaspete nu are un început foarte bun de campionat, dar a reuşit să adune maximum de puncte în ultimele două etape şi ocupă locul 10 în clasament. Acest start mai slab se datorează şi faptului că Atletico este angrenată în Copa Libertadores, competiţie pe care a cîştigat-o joi.

Cota pentru 1x este 1,40.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE