Life

Obiceiul care te poate lăsa fără bani. Unde să nu îți pui niciodată geanta, conform principiilor Feng Shui

Dacă și tu îți ții geanta așa, ar trebui să încetezi! Conform principiilor Feng-shui anumite moduri de a ne ține geanta ne aduc numai necazuri.
08.06.2023 | 20:30
Obiceiul care te poate lasa fara bani Unde sa nu iti pui niciodata geanta conform principiilor Feng Shui
Unde să nu îți pui geanta și portofelul conform feng-shui
ADVERTISEMENT

Feng-Shui este o știință după care mulți se ghdează și susțin că astfel le merge mai bine. Conform principiilor feng-shui, locul în care îți ții fiecare obiect din casă îți poate aduce, deopotrivă bogăție, armonie sau sărăcie. Așadar, sunt locuri în care geanta nu trebuie să stea niciodată dacă vrei abundență și bogăție.

Unde nu ai voie să îți ții geanta conform principiilor Feng-shui

Feng-shui-ul are reguli stricte pe care, consideră unii, dacă nu le respecți, nu atragi lucruri bune în viață. Dacă îți dorești să ai parte de abundență, principiile feng-shui spun că nu trebuie să îți pui geanta pe jos. Indiferent că te afli la un restaurant, în mașină sau în propria locuință, geanta nu trebuie să stea pe jos.

ADVERTISEMENT

De ce nu ai voie să îți ții geanta pe jos

Femeile depozitează în geantă tot felul de obiecte, de la farduri, la bani, portofel și carduri. Specialiștii feng-shui consideră că prin lăsarea genții pe jos nu acordăm respect părții financiare. Astfel, dacă ne lăsăm geanta pe podea, semnifică faptul că nu ne pasă de bani.

Conform legilor feng-shui, pentru a atrage ceva, este necesar să arătăm respect și grijă față de acel lucru. Astfel, dacă geanta stă pe jos, respectul se duce, la fel ca banii noștri.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește eticheta, geanta nu se ține niciodată pe podea. Există mai multe variante unde ai putea să o punem. Așadar, de preferat este să o așezăm pe spătarul scaunului sau putem achiziționa un suport pentru agățat geanta.

Specialiștii feng-shui susțin că trebuie să avem grijă și la portofel, nu doar la geantă

La fel ca geanta, nici portofelul nu trebuie să fie neglijat. Fiind „casa” banilor, el nu poate fi tratat neglijent. Trebuie să fie mare și încăpător și să existe compartimente diferite atât pentru bancnote, cât și pentru monede. De asemenea, este de preferat să punem bancnotele în ordine, căci în acest fel atragem abundența. Unde mai pui că ne este și mai ușor când plătim la magazin.

ADVERTISEMENT

Ce culori trebuie să aibă geanta și portofelul

Dacă în privința genții, lucrurile sunt mai relaxare, portofelul este bine să aibă anumite culori. Alege un portofel în nuanțe puternice precum verde, albastru sau galben. Aceste culori atrag abundența financiară.

Feriți-vă de culoarea roșu, căci “arde”. Dacă veți achiziționa un portofel în nuanțe de roșu, banii vor fi cheltuiți imediat. Nici nu vă veți da seama și veți rămâne fără cash.

ADVERTISEMENT
Tags: