Life

Obiceiul jenant al lui Meghan Markle. Soția prințului Harry e conștientă că i-ar putea afecta imaginea

Meghan Markle, soția prințului Harry are un obicei cât se poate de jenant, însă necesar pentru a-și putea păstra imaginea pe care și-o dorește.
26.10.2022 | 16:00
Obiceiul jenant al lui Meghan Markle Sotia printului Harry e constienta ca iar putea afecta imaginea
Obiceiul neștiut al lui Meghan Markle, soția prințului Harry. Sursă foto: Printerest
ADVERTISEMENT

În cel mai recent episod al podcastului său Spotify Archetypes, Meghan Markle, alături de comedianții Issa Rae și Ziwe, au vorbit despre presupusa ”furie” a  femeilor de culoare.

Meghan Markle, inclusă în tiparul femeilor ”nervoase, de culoare”

Meghan Markle, care acum este și antreprenoare, știe foarte bine ce înseamnă acest lucru, pentru că și ea a fost pusă în ipostaze nu tocmai plăcute. Ce este cel mai dureros însă este faptul că, pentru anumite persoane, femeile de culoare nici măcar nu au dreptul să fie triste, sau nervoase.

ADVERTISEMENT

Această etichetă a urmărit-o și pe ea și cel mai probabil și pe multe alte vedete celebre din lume.

“Această idee că o femeie de culoare trebuie să fie furioasă, când știm cu toții că uneori lucrurile te fac să te simți furios sau trist sau rănit sau supărat, iar acesta nu este un sentiment specific de gen sau rasial.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, acest tipar al femeii de culoare furioase persistă și a fost întărit în mod constant în moduri pe care nici măcar nu le realizasem”, a dezvăluit soția prințului Harry la începutul Podcast-ului său.

Ulterior, Issa Rae a intervenit și a dezvăluit că a fost inspirată să creeze popularul serial HBO Insecure, tocmai pentru că femeile de culoare din serialele de televiziune au fost adesea prezentate ca niște caricaturi “nemiloase” sau “grosolane”.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Meghan Markle a recunoscut că se temea ca nu cumva să fie percepută greșit inclusiv pe platourile de filmare și este extrem de atentă la cum se comportă.

Știe că nu este tocmai bine ce face, însă vrea să scape de orice posibilă etichetă de acest tip, având în vedere și nenumăratele evenimente în care a fost implicate de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Pentru că în trecut, soția prințului Harry a fost numită ”deosebită” în timpul unor filmări, acesta a luat totul ca un compliment și în continuare încearcă din răsputeri să scape de acest tipar, notează Mirror.

Asta nu înseamnă însă că lucrurile sunt la fel și în momentul în care ajunge acasă. Acolo, Meghan Markle are un obicei pe care mulți l-ar vedea ca fiind jenant.

Ce face Meghan Markle când nu o vede nimeni

“Știu de asemenea că la un moment dat voi fi încolăcită  într-o cameră, unde voi face acel obicei extrem de jenant, în care spui o propoziție, dar intonația urcă de parcă ar fi vorba despre o întrebare.

Șoptiți și nu mai mergeți pe vârfuri, spuneți doar ce aveți nevoie. Ai voie să stabilești o limită, ai voie să fii clar, asta nu te face să fii pretențios, nu te face dificil”, a mai povestit ea.

În același episod din podcast-ul său, Meghan Markle a recunoscut că și-a făcut un test genealogic care a confirmat faptul că actrița este 43% nigeriană.

ADVERTISEMENT