Life

Obiceiul lui Cătălin Măruță care o deranjează pe Andra. Ce a spus despre soțul ei, în direct: „Vreau să nu mă enervez”

Ce o deranjează pe Andra când vine vorba de Cătălin Măruță? Andra a dezvăluit totul chiar în emisiunea pe care soțul ei o prezintă la Pro TV. Cum a reacționat acesta?
17.06.2022 | 19:03
Obiceiul lui Catalin Maruta care o deranjeaza pe Andra Ce a spus despre sotul ei in direct Vreau sa nu ma enervez
Cătălin Măruță are un obicei care o deranjează pe Andra. Foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Andra a fost invitată în emisiunea pe care soțul său o prezintă la Pro TV și a făcut o dezvăluire neașteptată. Artista este deranjată de un obicei al lui Cătălin Măruță.

Declarația neașteptată a Andrei, după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Ce obicei de-ale soțului său o deranjează?

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Au un mariaj care durează de mai bine de 14 ani și doi copii împreună, pe David și Eva-Maria.

ADVERTISEMENT

Artista a lansat recent piesa Bine, bine, prilej cu care a fost invitată în emisiunea pe care soțul său o prezintă la Pro TV. În cadrul apariției, relația dintre Andra și Cătălin Măruță a fost supusă unui test.

Pentru a vedea cât de bine se cunosc, ei trebuiau să extragă bilețele cu întrebări și să scrie, în același timp, răspunsul pe o hârtie.

ADVERTISEMENT

Andra: „Vreau să nu mă enervez”

Totul a mers bine, până în momentul în care Andra a fost întrebată cât timp petrece soțul său pe telefon. Artista a mărturisit că acest obicei îi ocupă lui Cătălin Măruță cea mai mare parte din zi.

„Ce faceți? De ce? Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e? Eu de curând mi-am pus un aparat, niște gutiere, pe care nu le port tot timpul, deși ar trebui să le port 22 de ore din 24.

ADVERTISEMENT

Ei, atâta stă el pe telefon. Cât ar trebui să port eu aparatul”, a declarat Andra.

Cătălin Măruță a râs atunci când a auzit întrebarea. A ascultat-o cu atenție pe soția lui atunci când a dat răspunsul iar apoi a rugat-o să repete.

„Deci cât?”, a întrebat Cătălin Măruță.

„Tu cam stai 22/24”, i-a răspuns jurata Românii au talent.

„Câteodată chiar 25”, a completat soțul său.

Care este secretul căsniciei dintre Andra și Cătălin Măruță?

Recent, Andra dezvăluia că secretul mariajului său este acela că știe că se poate baza întotdeauna pe partenerul său de viață.

ADVERTISEMENT

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt.

Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit”, a mărturisit Andra.

ADVERTISEMENT