Life

Obiceiul neștiut a lui Smiley. Ce face artistul, în fiecare seară, înainte de culcare. Pavel Bartoș l-a demascat

Smiley are un obicei pe care mulți nu l-au știut până acum. În fiecare seară, înainte de culcare, artistul nu poate să adoarmă dacă nu face acest lucru.
09.11.2022 | 07:10
Obiceiul nestiut a lui Smiley Ce face artistul in fiecare seara inainte de culcare Pavel Bartos la demascat
Smiley și Pavel Bartoș sunt prieteni buni de ani de zile. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. De câțiva ani formează un cuplu cu Gina Pistol, iar recent cei doi au devenit și părinți pentru prima oară.

Smiley și Pavel Bartoș sunt prieteni de ani de zile

Un bun prieten al lui Smiley este chiar Pavel Bartoș, colegul său de la Românii au talent. Cei doi se cunosc de ani buni și nu s-au certat niciodată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ambii artiști se completează reciproc, iar asta am putut vedea chiar la Românii au talent, unde la fiecare ediție au reușit să stârnească amuzamentul în rândul publicului.

Chiar Pavel Bartoș vorbea la un moment dat despre prietenia dintre cei doi. Acesta dezvăluia că de când a devenit tată, artistul îi vorbește constant de Josephine, fiica sa, dar și că în sfârșit este extrem de fericit.

ADVERTISEMENT

Printre altele însă, recent, colegul lui Smiley a dat și câteva detalii neștiute până acum despre artist. Se pare că iubitul Ginei Pistol are un obicei destul de controversat, pe care îl face în fiecare seară, înainte de culcare.

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Pavel Bartoș spune că deși cei doi se înțeleg de minune, acest lucru nu înseamnă că vor putea să și conviețuiască vreodată.

ADVERTISEMENT

Ce face Smiley în fiecare seară, înainte de culcare

Smiley doarme doar cu muzica pornită, dar și cu jaluzelele trase, lucru care lui Pavel Bartoș nu îi prea convine.

”Singurul lucru ce ne-am dat seama, dar asta e o chestie de intimitatea fiecăruia. Nu cred că am putea locui în aceeași cameră, pentru că el doarme cu jaluzelele trase și cu muzica pornită”, a mărturisit Pavel Bartoș, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, actorul preferă liniștea și are grijă să se odihnească ca la carte. Nu suportă muzica atunci când vine vorba de somn și de asemenea preferă o cameră cât se poate de întunecată.

”Eu dorm pe liniște ancestrală și cu jaluzelele trase, adică nu putem! Trebuie să am liniște și întuneric.”, a mai spus Pavel Bartoș, colegul lui Smiley de la Românii au talent, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT