Life

Obiceiul pe care îl are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe all inclusive: „Mi-e puțin rușine să spun”

Adela Popescu a dezvăluit ce obiceiul pe care îl are atunci când pleacă în vacanțe de tip all inclusive. Vedeta a mărturisit că îi este rușine să povestească.
05.07.2022 | 12:14
Obiceiul pe care il are Adela Popescu atunci cand merge in vacante all inclusive Mie putin rusine sa spun
Obiceiul cu care Adela Popescu nu se mândrește. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu nu a ascuns niciodată faptul că iubește mâncarea. În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit obiceiul pe care îl are atunci când merge în vacanțe de tip all inclusiv.

Ce face Adela Popescu atunci când merge în vacanțe all inclusive? A dezvăluit totul, cu toate că a recunoscut că se simte rușinată

În timp ce la emisiunea Vorbește lumea se vorbea despre kilogramele în plus acumulate în timpul vacanțelor all inclusive, Adela Popescu a făcut o dezvăluire neașteptată.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea Pro TV a mărturisit că atunci când pleacă în astfel de concedii cu familia, nu doar că mănâncă la toate cele trei mese principale ale zilei, ci mai ia și la pachet.

Mamă a trei copii, Adela Popescu are și o scuză atunci când face acest lucru. Pentru a nu fi judecată vedeta, care nu a negat niciodată faptul că este o adevărată gurmandă, spune că mâncarea este, de fapt, pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

„Mi-e rușine să spun. Dar eu, după ce că mănânc la cele trei mese la all inclusive, mai iau și la sufertaș, că nu se știe pe plajă dacă mi se face poftă.

Și am și un cod din ăsta, cu toată familia, mă ridic, dar vorbesc singură, în caz că mă aude cineva, ‘Astea le iau pentru băiețel, că a rămas în cameră, n-a putut să vină’. Și pun”, a mărturisit Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

„Și mai am o schemă”

Pe lângă metoda amintită anterior, Adela Popescu mai are un plan. Soția lui Radu Vâlcan se folosește de căruciorul unuia dintre copii.

„Și mai o schemă. M-am gândit, să fie foarte bine, în cărucior. Acolo poți să bagi fără nicio problemă, ‘Mai mănâncă ăsta micul pe plajă’.

ADVERTISEMENT

Pot să vă spun și care sunt mâncărurile pe care le poți lua să nu se strice de la soare. Că nu poți lua orice carne”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT