Life

Obiceiul pe care îl are Jean Gavril de la America Express în fiecare dimineață. Îl enervează pe fratele său

Tabietul de care nu scapă Jean Gavril în America Express. Îl scoate din minți pe fratele său, Dinu, în toate diminețile.
30.01.2023 | 22:40
Obiceiul pe care il are Jean Gavril de la America Express in fiecare dimineata Il enerveaza pe fratele sau
Tabietul de care nu scapă Jean Gavril în America Express. Îl scoate din minți pe fratele său, Dinu, în toate diminețile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Obiceiul pe care îl are artistul în vârstă de 29 de ani în fiecare dimineață. Îl enervează pe fratele său în reality show-ul de la Antena 1, moderat de Irina Fodor, dar și în afara competiției care se desfășoară pe Drumul Aurului.

Tabietul de care nu scapă Jean Gavril în America Express. Îl scoate din minți pe fratele său, Dinu

Jean Gavril de la America Express are un tabiet foarte neplăcut și care îl deranjează enorm pe fratele său, Dinu. În fiecare dimineață cântărețul se învârte prin cameră, fără să facă nimic, însă îl zorește pe el să se grăbească.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit nervos pentru că era o chestie pe care o face el specific, de când suntem mici.

Se plimbă prin casă, nu face nimic, și îmi zice mie: hai!”, a spus concurentul aflat în competiția ce are un premiu de 30.000 de euro, scrie a1.ro.

În cele din urmă cei doi participanți de la Antena 1 au trecut peste micile neplăceri care i-au făcut să înceapă ziua cu stângul. Și unde mai pui că s-au bucurat când au primit o ”atenție” din partea gazdelor unde au înoptat.

ADVERTISEMENT

Concret, Jean Gavril și Dinu au plecat în misiune cu mâncare. Fiecare a primit câte două sandwich-uri, dar și o pălărie sombrero originală din Mexic pe care artistul vrea să o aducă acasă, în România, la soția sa și la fiica lor, Eva Marina.

Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express

Jean Gavril de la America Express are o soție extrem de frumoasă pe care o cunoaște de ani buni. Inițial, cei doi au fost foarte buni prieteni, mai ales în perioada liceului. Ulterior, și-au dat seama că au multe în comun și au început să fie un cuplu.

ADVERTISEMENT

Bianca și artistul se iubesc oficial din anul 2008, din perioada în care tânăra era studentă. Relația lor s-a consumat la distanță timp de 4 ani înainte de a ajunge în acest punct. În 2021 au devenit părinți pentru prima oară.

Pe 26 septembrie a venit pe lume fiica lor, Eva Marina, după care Jean Gavril este topit și cu care postează frecvent imagini în mediul online.

ADVERTISEMENT