OBICEIURILE ciudate ale lui KEO în dormitor

Extrem de nehotărît pe plan sentimental, Keo a jucat la două capete, timp de un an, reuşind cu brio să se împartă între Andreea Balan, cea care îi era iubită din 2006, şi amanta Misty. În...
20.11.2014 | 09:37
OBICEIURILE ciudate ale lui KEO in dormitor
ADVERTISEMENT

Extrem de nehotărît pe plan sentimental, Keo a jucat la două capete, timp de un an, reuşind cu brio să se împartă între Andreea Balan, cea care îi era iubită din 2006, şi amanta Misty. În cele din urmă,  fiind deconspirat, Balanca a decis să îi dea papucii şi, deşi a făcut să sufere două femei, cîntăreţul a avut şi “beneficii” de pe urma acestui amantlîc.

Nu de alta, dar a fost privit ca un “şmecher”, de mulţi bărbaţi, iar cota i-a fost crescută în faţa unei anumite categorii de admiratoare. Ei, bine, dacă mulţi aveau impresia că solistul este un amant de cinci stele, se pare că în intimitate nu este tocmai o partidă obligatoriu de bifat.

ADVERTISEMENT

“El nu e genul de bărbat care să mulţumească pe deplin o femeie şi care să îi ofere unei femei tot ceea ce ea îşi doreşte. El îşi lua afecţiunea de la părinţii lui, cu care are o relaţie foarte bună şi nu mai simţea nevoia să fie afectuos în relaţia de cuplu. În particular găsea porecle, alinturi, dar nu era afectuos, nu era tandru, nu făcea gesturi la care tînjeşte orice femeie. Era rece şi în intimitate şi în oraş, el e genul care nu-şi ţine niciodată iubita de mînă. Andreea era deranjată de toate lucrurile astea, dar a acceptat că aşa era el, un bărbat rece şi în dormitor şi în faţa prietenilor şi în faţa străinilor”, a povestit o sursă din anturajul fostului cuplu, pentru CANCAN.ro.

Sursă: Cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!