Life

Obiectele care aduc bogăția pentru familia ta. Niciodată nu trebuie să pleci fără ele de acasă

Mai multe obiecte pot aduce bogăția pentru familia ta. Superstițiile spun că niciodată nu trebuie să ieși din casă fără să le ai la tine
12.11.2022 | 12:00
Obiectele care aduc bogatia pentru familia ta Niciodata nu trebuie sa pleci fara ele de acasa
Acestea sunt obiectele care îți pot aduce bogăția în familie. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

În goana zilnică după bani, superstițiile joacă un rol important. Atât de important încât trebuie să respecți la perfecție fiecare detaliu în parte. Ca să ai noroc trebuie să eviți anumite obiceiuri care nu fac altceva decât să îl îndepărteze.

Obiecte care apropie bogăția

Indiferent că discutăm despre numere norocoase, talismane sau simple pietre și bețe de chibrit, oamenii au crezut mereu și au împărțit lumea în noroc și ghinion.

ADVERTISEMENT

Regula principală după care se ghidează foarte mulți este că nu e bine să aduci în casă obiecte găsite întâmplător. Cu toate acestea, există și câteva excepții care te pot face un om bogat peste noapte.

Din bătrâni se spune că nu e bine să aduci în casă lucruri vechi sau găsite. Se întâmplă lucrul acesta și pentru că fiecare lucru poartă energia celui care l-a avut sau l-a purtat.

ADVERTISEMENT

Drept pentru care, dacă acel om s-a lovit de necazuri, boli sau ghinioane, ei bine, obiectul respectiv îți poate transfera și aduce lucruri asemănătoare.

Sunt însă și obiecte care aduc noroc și bogăție. Poate prima pe listă este potcoava de cal. Trebuie să îi faci un loc special deasupra ușii. Lidia Fecioru a explicat că aceasta chiar poate reprezenta un talisman al casei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, atunci când găsești chei, e bine de știut că acestea nu fac altceva decât să simbolizeze dezlegarea unor mistere. Culmea, dar este bine să le păstrezi alături de cheile tale, pentru că poate aduce deschiderea unor drumuri.

Totodată, găsirea unui ceas este simbolul faptului că timpul se va schimba în favoarea ta. Nu ezita să-l păstrezi în casă, mai ales dacă el funcționează. Un ceas stricat trebuie încă aruncat la gunoi, pentru că aduce ghinion.

ADVERTISEMENT

Atunci când găsești o mănușă se spune că ai șanse să construiești o relație nouă. Dacă aceasta este caldă, vei avea parte de un partener loial.

Nu în ultimul rând, dacă se întâmplă să găsești o icoană trebuie să te bucuri ca și când ai în față un adevărat talisman. Sfântul din icoană îți devine protector.

O veste bună poți să primești după ce găsești un nasture. Pe acesta îl poți arunca într-o apă neapărat curgătoare. O ramură cu flori ce au 5 petale înseamnă că vei avea noroc.

Nu în ultimul rând, atunci când găsești o monedă, e semn de prosperitate. Trebuie să o pui în portofel sau într-un loc din casă unde aduni monede. Și acesta este un semn de noroc.

De remarcat că atunci când te muți e bine să nu arunci aceste obiecte. Ar fi bine ca toate să te însoțească în noua călătorie. Nu renunța la ele.

ADVERTISEMENT