Life

Obiectele din apartament care atrag ghinionul. Scapă de ele imediat

Obiectele din apartament care atrag ghinionul. Trebuie să le arunci cât mai repede pentru că pe multe sigur le ai de ani de zile.
08.07.2023 | 18:01
Obiectele din apartament care atrag ghinionul Scapa de ele imediat
Obiectele din apartament care atrag ghinionul. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt obiectele din apartament care atrag ghinionul. Trebuie să scapi de ele pentru că atrag cele mai nefericite evenimente în viața ta.

Obiectele din apartament care atrag ghinionul

Sunt multe lucruri pe care oamenii le păstrează și nici măcar nu își dau seama că pot atrage ghinionul. Mai precis este vorba despre orice obiect care nu este în cea mai bună formă.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, farfuriile sau paharele ciobite stochează energie negativă și atrag cele mai nefaste experiențe. Și hainele rupte nu ar mai trebui ținute.

O greșeală pe care o fac mulți oameni este că păstrează anumite lucruri din trecut. Ele blochează venirea unor lucruri noi și bune.

ADVERTISEMENT

Așa că poate ar fi cazul să scapi de acele haine din gimnaziu care nu te mai încap și te fac doar să te simți mai gras.

Este cazul inclusiv pentru cadouri care nu ne plac. De asemenea, obiecte pe care le ținem doar ca amintire dar ne provoacă stări neplăcute trebuie aruncate.

ADVERTISEMENT

Ce nu este bine să ții în casa ta sunt ușile de culoare neagră. Această culoare are vibrații reduse și poate să afecteze tot ceea ce intră în casa ta.

Ușile sunt, de fapt, niște portale iar atunci când le asociem cu energie negativă cu siguranță nu vor intra lucruri bune prin ele.

ADVERTISEMENT

Cum atragi ghinionul în casă fără să știi

Un alt obiect din apartament care atrage ghinionul este calendarul. Poate nu te-ai gândit niciodată la el ca fiind un lucru negativ, dar iată că acesta nu ar trebui ținut niciodată în casă.

Calendarele sunt, pe scurt, niște hârtii care ne amintesc că viața noastră trece și mai avem puține zile rămase pe acest pământ. De asemenea, ele aduc energia trecutului pentru că ne fac să ne gândim la tot ce s-a întâmplat înainte.

Un alt lucru pe care nu ar trebui să-l facem niciodată pentru că atrage ghinion este să lăsăm capacul toaletei deschis. În mod simbolic, toaletele din orice casă sunt asociate cu elementul de apă, care se referă la bogăție.

Dar dacă lăsăm capacul toaletei ridicat înseamnă că norocul ar putea să o ia pe acolo și să „scape” din casa noastră.

ADVERTISEMENT