Life

Obiectele din camera de hotel pe care nu le poți lua după ce pleci. Mulți le consideră că li se oferă drept cadou

Obișnuiești să pleci cu mici ”suveniruri” din camerele de hotel? Iată care sunt obiectele pe care nu ai voie să le iei niciodată cu tine acasă.
14.05.2024 | 07:36
Obiectele din camera de hotel pe care nu le poti lua dupa ce pleci Multi le considera ca li se ofera drept cadou
Ce obiecte nu ar trebui să iei niciodată din camera unui hotel. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O vacanță perfectă înseamnă o cazare confortabilă. Camerele de hotel au devenit o adevărată tentație pentru mulți turiști care obișnuiesc să plece cu mici ”suveniruri” din astfel de locații. Iată ce nu ar trebui să iei niciodată dintr-o cameră de hotel.

Ce obiecte nu trebuie ”furate” niciodată din camera unui hotel

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că un hotel scump înseamnă condiții excelente de cazare. De cele mai multe ori, toate unitățile de cazare pun la dispoziția turiștilor diverse obiecte menite să le facă șederea mult mai confortabilă.

ADVERTISEMENT

Aproape că a devenit un obicei ca la finalul vacanței, fiecare persoană să plece acasă măcar cu un obiect din camera de hotel. Ei bine, managerul unui hotel de lux a precizat pentru Daily Mail care sunt obiectele care nu ar trebui niciodată ”furate” din camera de hotel.

Potrivit lui Simon Steele, niciodată nu trebuie să iei din camera de hotel prosoapele și halatele. Managerul de hotel a declarat că aceste obiecte sunt menite să reprezinte amprenta hotelului și să facă șederea turiștilor mult mai plăcută.

ADVERTISEMENT

Simon Steele a mai spus că halatele din hotelul pe care îl administrează sunt special brodate cu inițialele hotelului. Cine își dorește să își amintească de experiența de la hotel, le poate achiziționa. Acestea sunt puse la vânzare chiar în incinta hotelului.

Tot de pe lista obiectelor pe care nu trebuie să le iei acasă fac parte și aparatele electronice. Majoritatea camerelor de hotel sunt dotate cu fiare de călcat și cu uscătoare de păr. Unele cazări, în schimb, pun la dispoziția turiștilor aparate de cafea sau diverse aparate de coafat. Oricât de mare ar fi tentația, niciodată nu trebuie să pleci acasă cu ele.

ADVERTISEMENT

”Știm că facilitățile din cameră sunt esențiale pentru oaspeții noștri. De aceea, ele trebuie să rămână în cameră. În trecut, am avut oaspeți care au încercat să ia becuri și telecomenzi. Deși sunt mici, nu sunt deloc ușor de înlocuit. Tocmai de aceea, trebuie să le lăsați unde sunt.”, a spus Simon Steele pentru Daily Mail.

Obiectele pe care le poți lua din camera de hotel fără să încalci vreo regulă

De asemenea, niciodată din camera de hotel nu trebuie să furi ornamentele. Oricât de mare ar fi tentația, astfel de obiecte trebuie lăsate la locul lor pentru că fac parte din identitatea și imaginea de ansamblu a hotelului.

ADVERTISEMENT

La polul opus, însă, există și obiecte cu care poți pleca acasă fără nicio problemă. Primele pe listă sunt produsele de igienă personală, așa că nu va mai trebui să te simți vinovat atunci când pleci cu ele acasă. Simon Steele chiar încurajează oaspeții să plece cu produsele mini pentru a se bucura de experiența de hotel chiar și atunci când ajung acasă.

De asemenea, mai poți pleca de la hotel și cu papucii. Așa că, data viitoare când vrei să îi strecori în geantă, trebuie să știi că acest lucru este permis și că nu încalci nicio regulă.

ADVERTISEMENT