Simona Halep

Obiectivul Simonei Halep la US Open 2019: ”Asta îmi doresc”

02.08.2019 | 18:27
Obiectivul Simonei Halep la US Open 2019 Asta imi doresc

Jucătoarea de tenis Simona Halep și-a stabilit obiectivul pentru US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam al anului. După ce s-a impus la Wimbledon și al câștigat al doilea turneu de Grand Slam din carieră, campiona noastră și-a luat o binemeritată vacanță, iar de săptămâna viitoare revine în circuitul WTA și va partipa la Rogers Cup de la Toronto, acolo unde este deținătoarea trofeului.

Obiectivul Simonei Halep la US Open 2019: ”Am șansa mea”

”Viața e frumoasă după Wimbledon, dar așa a fost în ultimii ani. A fost un succes mare! Nu vreau să vorbesc despre șansele mele la US Open. Consider că am șansa mea și vom vedea. Îmi doresc să reușesc același joc ca la Wimbledon”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Canada despre obiectivul pe care și l-a propus pentru US Open 2019.

Sportiva noastră a vorbit pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și despre Rogers Cup de la Toronto, acolo unde merge să-și apere trofeul cucerit anul trecut: ”E tot o suprafață rapidă, n-o să fie atât de dificil. Mai dificil e s-o iei de la capăt după un succes atât de mare. Dar m-am odihnit destul de bine, am fost și în vacanță, mă simt bine și sunt încrezatoare”.

Simona Halep cu trofeul câștigat la Wimbledon

Programul Simonei Halep până la finalul sezonului

Simona Halep va fi cap de serie numărul 4 la Rogers Cup, dar specialiștii o văd principala favorită la câștigarea turneului. De altfel, competiția canadiană este una dintre preferatele jucătoare în vârstă de 27 de ani, ea impunându-se de două ori, în 2016 și 2018, și ajungând până în finală la ediția din 2015. Românca are un procentaj uluitor de victorii în această competiție, 83%, ea câștigând 19 din cele 23 de meciuri jucate la acest turneu.

Campioana de la Wimbledon a fost nominalizată de WTA la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie și are mari șanse să câștige acest premiu după ce s-a impus îăn premieră pe iarba londoneză. În luna august, Simona Halep va juca la turneele de la Toronto și Cincinnati înainte de a merge la US Open. Apoi, ea va juca în circuitul asiatic și va evolua la Zhengzhou, Wuhan și Beijing, pentru ca la finalul sezonului să participe mai mult ca sigur la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Tags: