Life

Obiectul nelipsit din rucsacul Lidiei Buble, la Asia Express. Dezvăluiri neașteptate: „Este un model unicat”

Află care este obiectul nelipsit din rucsacul Lidiei Buble, la Asia Express. Noul sezon va avea premiera peste aproximativ două săptămâni.
06.09.2021 | 12:33
Obiectul nelipsit din rucsacul Lidiei Buble la Asia Express Dezvaluiri neasteptate Este un model unicat
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a dezvăluit care este obiectul nelipsit din rucsacul ei pe Drumul Împăraților. Concurenta de la Asia Express are un obiect la care nu a putut renunța.

Îndrăgita cântăreață nu și-a luat doar hainele și accesoriile cu ea, dar și un obiect foarte drag ei. Vedeta a vorbit despre lucrul care nu i-a lipsit niciodată din bagaj în timpul aventurii trăite în cadrul reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Obiectul nelipsit din rucsacul Lidiei Buble, la Asia Express

Lidia Buble a dezvăluit care este obiectul nelipsit din rucsacul ei, la Asia Express. Vedeta a plecat pe Drumul Împăraților alături de Estera, sora ei, dar și cu un obiect foarte prețios pentru ea.

Mai exact, este vorba despre o păpușă Barbie, cântăreața fiind foarte pasionată de ele. Mai mult, blondina are o întreagă colecție acasă și cumpără mereu câte una.

ADVERTISEMENT

„Sunt înnebunită după ele! Le vânez pe internet, le caut, le colecționez. Cea pe care am luat-o cu mine în Asia este un model unicat, pentru că nu are păr”, a declarat Lidia Buble.

Cântăreața și-a numit păpușa „Bucuria” și a mai spus că a dormit cu ea în fiecare noapte, cât timp a fost plecată în marea aventură.

ADVERTISEMENT

Când începe sezonul 4 Asia Express

Cel de-al patrulea sezon Asia Express va avea premiera pe 18 septembrie, de la ora 20:00. Antena 1 a pregătit o surpriză pentru telespectatori, pentru că show-ul se va difuza în cinci ediții consecutive în prima săptămână.

Astfel, reality show-ul va putea fi urmărit sâmbătă și duminică, pe 18 și 19 septembrie, de la ora 20:00, dar și de luni (20 septembrie) până miercuri (22 septembrie), de la 20:30.

ADVERTISEMENT

Sezonul 4 va fi prezentat de Irina Fodor, din moment ce Gina Pistol se află în concediu de maternitate. Cele nouă echipe vor avea parte de aventuri inedite, probe dificile, dar și multă distracție.

Concurenții se vor descurca cu un dolar pe zi și trebuie să-și găsească singuri transport, cazare și mâncare. Experiența este una grea pentru fiecare, însă este unică și merită trăită.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug sunt cele 9 perechi care s-au aventurat pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT