Life

Obiectul pe care nu trebuie să-l ai în dormitor. Se spune că atrage ghinionul

Obiectul pe care nu trebuie să-l așezi niciodată în dormitor. Se spune că îți aduce ghinionul și atrage toate energiile negative.
02.03.2023 | 17:46
Obiectul pe care nu trebuie sal ai in dormitor Se spune ca atrage ghinionul
Obiectul din dormitor neindicat de maeștrii în Feng Shui. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Se spune că dormitorul trebuie să fie locul în care ne odihnim și ne eliberăm de toate grijile adunate de zi cu zi. Maeștrii în arta Feng Shui au descoperit de-a lungul timpului că anumite obiecte nu este bine să existe în această parte a locuinței, deoarece ne creează o stare negativă.

Obiectul pe care nu este bine să-l avem în dormitor. Explicația maeștrilor în arta Feng Shui

Unul dintre lucrurile neindicate pentru dormitor este oglinda. Aceasta ar absoarbe toate energiile toxice și mai apoi le-ar reflecta asupra persoanei din fața ei. Drept urmare, nu este bine nici să o așezăm în fața patului, atunci când ne odihnim, peste noapte.

ADVERTISEMENT

Experții în Feng Shui consideră că de multe ori ne trezim extenuați, cu dureri de cap sau visăm urât, tocmai din cauza oglinzii pe care o avem lângă noi. Așadar, cel mai potrivit loc pentru acest obiect ar fi în sufragerie sau în hol.

”În dormitor nu este indicat să avem oglinzi. Oglinda amplifică spațiul și crează o energie prea dinamică, ceea ce ar putea să ne afecteze somnul. Pentru a extinde spațiul într-un sector care ne lipsește, este indicat ca peretele alăturat să fie placat cu oglinzi.

ADVERTISEMENT

Atunci când întâlnim o toaletă, în sectorul de Sud-Vest, este bine să-i acordăm mai multă atenție. În Feng Shui toaleta este considerată o cameră care scoate afară energia din casă, în astfel de situații, trebuie să ținem ușa închisă și capacul de la vasul de toaletă să fie lăsat.

Fiind în sector de Sud-Vest putem să folosim elemente decorative cu pigment roșu. Un prosop, un covoraș etc. Nu mult, foarte puțin”, a declarat pentru CSID, Emilio Ghaman, Sound Healing & Feng Shui Maste.

ADVERTISEMENT

Ce să avem în casă încât să ne meargă bine

De asemenea, unele obiecte sunt foarte benefice pentru dormitor, respectiv pentru întreaga locuință, deoarece atrag norocul și prosperitatea financiară asupra omului. De exemplu, o monedă veche, așezată lângă banii actuali, poate fi ca un talisman și poate înmulți bugetul.

În schimbul oglinzii, în dormitor poți avea cristale. Carneolul și apatitul îți vor oferi multă inspirație și creativitate, iar selenitul și ametistul te vor ajuta să te calmezi și să te eliberezi de toate poverile acumulate pe umerii tăi, întreaga zi.

ADVERTISEMENT

Trifoiul cu patru foi trebuie să-l ai neapărat în casă. Mai ales acum în perioada ”Mărțișorului”, căci aduce noroc. Este recomandat și să-l porți în piept sau la mână până la finalul lunii martie, fiindcă te va ajuta să reușești în tot ceea ce ți-ai propus.

ADVERTISEMENT
Tags: