Obligați să meargă mai departe! 4 super-meciuri din UCL pentru care trebuie să-ți faci echipă la Football Fantasy

18.02.2019 | 13:26
Obligati sa mearga mai departe 4 supermeciuri din UCL pentru care trebuie sati faci echipa la Football Fantasy

Gata de o nouă săptămână de Champions League? Ne așteaptă meciuri tari  și competiții FootballCoin dedicate celui mai frumos fotbal din Europa. Se anunță niște derby-uri veritabile și poți fi sigur că ai șanse mari să strângi puncte la football fantasy cu această ocazie.

Lyon-Barcelona

Lyon – Barca este unul dintre meciurile de marți, pentru care îți poți face echipă și te poți înscrie în competiția free dotată cu premii în XFC, cryptomoneda jocului care îți permite să aduci în echipa ta jucători de calitate, la preț mai mare.

Cele două echipe se cunosc de ceva vreme, iar istoria lor a lăsat amintiri nu foarte plăcute pentru Lyon. Barca a câștigat în ultimele lor 6 întâlniri, iar în ultima confruntare din Champions League era sezonul 2008-2009, erau optimi, iar scorul a fost 6-3 la general pentru echipa catalană. Două egaluri și 4 victorii, 7 goluri pentru Lyon și 16 pentru Barcelona. Așa poate fi descrisă pe scurt povestea celor două echipe în UCL.

Ajunsă în optimi pentru prima oară după 7 sezoane, Lyon a ieșit pe locul 2 în grupa F, în spatele lui Manchester City. De partea cealaltă, Barcelona a trecut de 12 ori de optimi în ultimii 14 ani. Lyon-Barca este primul meci din această fază a Ligii Campionilor în care se întâlnesc două echipe care au fost neînvinse în grupe.

Dacă mizezi mai mult pe jucătorii lui Lyon, trebuie să știi că Nabil Fekir are cele mai multe puncte în competițiile FootballCoin dedicate UCL-ului. Are 224 puncte, 3 goluri și 2 assist-uri în 5 meciuri din Champions League acest sezon. Și este free, la fel ca mulți dintre colegii lui pe care te poți baza: Ferland Mendy (213 puncte), Memphis Depay (208 puncte ) sau Houssem Aouar (201 puncte).

Din tabăra Barcelonei, poți alege în echipa ta, dacă bugetul îți permite, un fost jucător al formației din Lyon, Samuel Umtiti. Crescut la Lyon, el a ajuns în tricoul Barcelonei în 2016, iar acum, revenit după o accidentare, se va găsi față în față cu amintirile lui din copilăria fotbalistică. Un jucător free pentru competiția de marți este Ousmane Dembélé, cu 2 goluri și un assist în contul deschis în Champions League. Are 161 de puncte, nu costă și poate fi o variantă de rezervă a echipei tale, la fel cum se întâmplă și la formația de pe Camp Nou.

Liverpool – Bayern Munchen

Cu câte 5 trofee de fiecare parte, Liverpool și Bayern joacă marți în a șasea întâlnire din toată istoria Ligii Campionilor și doar prima în ultimii 20 de ani. Ultimul lor meci la nivel european a fost în 2001, în Supercupa Europei, Bayern fiind învingătoarea din UCL, iar Liverpool din Cupa Uefa, cormoranii învingând cu 3-2.

În acest sezon, Bayern a câștigat grupa cu două puncte în fața lui Ajax, în timp ce Liverpool a trecut prin emoțiile ultimului meci din grupă, în care o victorie la limită cu Napoli i-a așezat pe locul 2, în spatele lui PSG.

Liverpool este neînvinsă în ultimele 6 runde de optimi, iar Bayern în ultimele 7. Va fi un meci în care toate aceste cifre și toată istoria vor apăsa greu pe umerii celor din teren. Klopp cel de pe bancă are și el lupta lui directă în fața lui Bayern, din vremea în care antrena în Bundesliga. 9 victorii, 4 egaluri și 16 înfrângeri are în meciurile cu Bayern, cea mai grea înfrângere fiind cea din finala UCL din 2013.

Ponturile FootballCoin îți cimentează apărarea, asta dacă alegi să începi competiția cu Andrew Robertson și Tren Alexander-Arnold. Ambii free, ambii cu punctaj peste 150 de puncte. De partea cealaltă, te sfătuim cu o variantă pentru atac: Robert Lewandovski, cu 227 de puncte, cu 8 goluri în 6 meciuri, fiind cel mai bun marcator în această ediția de UCL. ”Suntem obligați să mergem mai departe” declara polonezul într-un interviu premergător partidei. În poartă, poți alege între două variante free: Alisson (150 puncte) sau Manuel Neuer (176 puncte).

Atletico Madrid – Juventus

Cu Mandžukić venit la Juve de la Atletico în 2015, cu Ronaldo având în spate 22 de goluri în 31 de meciuri jucate împotriva spaniolilor, cu 1 egal și 1 victorie în istoria întâlnirilor celor două echipe, meciul serii de miercuri va scrie un nou capitol într-o poveste cu goluri, faimă și ambiții.

Ce au cele două echipe în comun? Ambele au pierdut finale recente din Champions League și ambele în fața Realului din Madrid. Atletico Madrid în 2016, iar Juventus în 2017.

Atletico Madrid s-a calificat în optimi dintr-o grupă cu Dortmund pe primul loc, mulțumindu-se cu locul 2 și depășind pe Brugge și Monaco. Vestea bună pentru fanii madrilenilor e că statistica le dă încredere: 7 victorii și 2 egaluri are Atletico în ultimele confruntări cu echipe italienești.

Rodri este o variantă free pentru echipa ta, iar dacă buzunarul virtual îți permite poți să-l iei în echipa ta pe Filipe Luis, care va juca în locul accidentatului Lucas Hernandez.

De la Juventus poți să-l alegi pe Rodrigo Bentancur în echipa ta de titulari. Uruguayanul a strâns 131 de puncte în 4 meciuri. Tot de la Juve, Blaise Matuidi așteaptă convocarea ta cu cele 121 de puncte în kit-ul lui de Champions League. Câștigătorul Cupei Mondiale are un assist în cele 5 meciuri jucate în acest sezon în UCL. Mai e timp, cel puțin în două meciuri cu spaniolii de la Atletico Madrid.

Ne pregătim de un festin al fotbalului, între două echipe care au jucători de valoare, personalitate și multe succese în ultima perioadă. Ceea ce va face duelul și mai palpitant este fix amănuntul care le lipsește ambelor formații în ultimii ani, anume trofeul mult visat.

Schalke – Manchester City

Două victorii pentru City și una de partea lui Schalke în cele 3 întâlniri dintre cele două echipe în Champions League. Schalke îi așteaptă miercuri pe englezi cu un stadion full de suporteri fericiți să-și revadă fostul jucător, Leroy Sané, și încrezători într-o victorie, pentru că nu mai știu cum e să câștigi în UCL din sezonul 2010-2011, când au și ajuns în semifinale. Nemții s-au calificat în optimi după o clasare pe locul 2 în grupa D, imediat în spatele lui Porto.

Manchester City, câștigătoarea grupei F, cu 5 puncte în fața lui Lyon, au ajuns în optimi pentru al șaselea an consecutiv. În sezonul 2017-2018, englezii au ajuns în sferturi, unde au fost eliminați de compatrioții de la Liverpool.

Ce zici de Matija Nastasić? Fostul jucător al lui City, venit în 2015 la Schalke, are cele mai multe puncte adunate în UCL dintre jucătorii nemți. Cu 149 de puncte la Football Fantasy, este free pentru competiția de miercuri, la care te poți înscrie fără taxă. Un alt jucător free din tabăra lui Schalke este Yevhen Konoplyanka, cu un assist și 149 de puncte adunate în UCL.

İlkay Gündoğan, jucătorul lui City, născut și crescut în Gelsenkirchen, se întoarce în orașul natal cu emblema lui City pe piept. Are 4 meciuri în UCL, 1 assist și 111 puncte. Și să nu uităm de Leroy Sané, neamțul pentru care meciul de miercuri va fi cu totul special. Are 152 de puncte în UCL, 2 goluri și un assist.

Gata echipele, gata înscrierile, așteptăm fluierul de start. Să fie două seri cu goluri, spectacol și, nu în ultimul rând, puncte!