News

Obsesia Nataliei Mateuţ a răvăşit minţile bărbaţilor

Natalia Mateuţ este, fără doar şi poate, una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, ea remarcându-se în ultimul timp în rolul de reporter special al postului Antena Stars. Focoasa brunetă...
28.11.2014 | 17:12

Natalia Mateuţ este, fără doar şi poate, una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, ea remarcându-se în ultimul timp în rolul de reporter special al postului Antena Stars. Focoasa brunetă şi-a îmbrăţişat meseria cu drag şi a avut grijă ca la fiecare apariţie publică, la evenimente mondene, fie că a participat în calitate de invitat fie, de cele mai multe ori, în cea de reporter, să îşi aleagă cu multă atenţie ţinutele.

Însă o anumită preferinţă sau poate chiar obsesie vestimentară a Nataliei s-a făcut deosebit de remarcată în ultima perioadă: “veşnica” salopetă roşie.

IMG_5465

Natalia Mateuţ a fost protagonista unui paparazzi incendiar anul trecut, în parcul Herăstrău, unde un tânăr galant îşi făcea loc, timid, cu mâinile, în salopeta roşie a vedetei. Look-ul demenţial şi formele irezistibile ale brunetei l-au făcut pe bărbat să nu poată sta prea departe, aşa cum se poate remarca în fotografiile de mai jos.

m1 m2 m3

Mai mult, Natalia a fost surprinsă anul acesta, la un eveniment monden, într-o salopetă roşie extrem de asemănătoare, de data aceasta cu mâneci şi un alt tip de decolteu.

m4

Luni seara, la o prezentare de modă din Capitală, Natalia a optat, din nou, pentru aceeaşi ţinută provocatoare. Salopeta roşie nu a putut trece neobservată, mai ales că focoasa brunetă a optat să nu poarte sutien.

m5 m6 m7

sursa: ziarulring.ro

 

Tags: