Cele mai citite

Galerie foto. Serena Williams şi Maria Şarapova pe platourile de la Hollywood

Lumea sportului a oferit deseori şi vedete pentru marele sau micul ecran. Fotbaliştii Eric Cantona sau Vinnie Jones sunt doar două exemple. Acum, două dintre numele grele ale tenisului feminin sunt gata pentru prima experienţă pe platourile de la Hollywood.
Autor: Sorin Dumitrescu | 30.11.2017 | 17:32

Nu de puţine ori vedete din lumea sportului au ajuns să cocheteze sau chiar să se dedice celei de-a şaptea arte, cinematografia. Jucătorul considerat cel mai bun străin din istoria lui Manchester United, francezul Eric Cantona, a fost prezent în mai multe producţii cinematografice şi a demonstrat reale calităţi în postura de actor. Cine şi-ar fi închipuit că un dur al gazonului, un fotbalist recunoscut mai degrabă pentru intrările sale horror, galezul Vinnie Jones, va ajunge şi el să joace în mai multe filme, cu caracter poliţist? După ce l-au văzut, mulţi i-au sugerat să rămână doar pe platouri şi să lase fotbalul. CLICK GALERIE FOTO

De sub panourile de baschet au ajuns la Hollywood nume mari, precum Kareem Abdul Jabbar, Dennis Rodman sau Shquille O’Neal, sportivi care câştigaseră deja o avere în campionatul NBA, dar care s-au dovedit a avea real talent în faţa camerelor, dovadă fiind faptul că nu au avut doar apariţii episodice, fiind chemat de mai multe ori de către producători şi regizori.

Arnold Scwarzeneger, fostul campion austriac de body-building, nu mai ştie numărul filmelor în care şi-a expus corpul sculptat parcă în bronz, iar unul dintre recordmanii all time ai nataţiei, român la origini, de pe meleagurile Timişoarei, Johnny Weismuller, a fost primul mare campion care a avut succes extraordinar şi în cinematografie, pe vremea pelicuelor alb-negru, în foarte popularul rol al lui Tarzan.

Ocean 8 are o distribuţie cu multe nume mari

Acum este rândul tenisului, a celui feminin, să păşească pe platoruile de filmare. Realizatorii cunoscutei serii Ocean 11 pregătesc pentru 8 iunie 2018 lansarea lui Ocean 8, din a cărui distribuţie nu vor lipsi nume grele din lumea actorilor, George Clooney, Matt Damon şi Brad Pitt, capitolul feminin fiind reprezentat prin Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna şi Anne Hatheway. 

Dar marea noutate este apariţia, ce e drept în roluri episodice, a lui Kim Kardashian, a supermodelului Kendall Jenner, precum şi a două dintre cele mai bune jucătoare din tenis din ultimul deceniu, americanca Serena Williams şi rusoaica Maria Şarapova. Ambele s-au declarat entuziasmate de această oportunitate, considerând experienţa drpt una dintre cele mai atractive din viaţa lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!