Cele mai citite

Ochoa A ALES o superforţă din Spania! E CONFIRMAT!

Atletico Madrid a reuşit să rezolve cele mai importante două probleme pe care le avea pentru această vară. După ce astăzi au anunţat oficial transferul lui Marios Mandzukic, care îl va...
10.07.2014 | 18:50
Ochoa A ALES o superforţă din Spania! E CONFIRMAT!
Ochoa are ce sărbători în această vară, după ce a luat ochii tuturor granzilor din Europa

Atletico Madrid a reuşit să rezolve cele mai importante două probleme pe care le avea pentru această vară. După ce astăzi au anunţat oficial transferul lui Marios Mandzukic, care îl va înlocui peDiego Costa, campioana Spaniei dă o nouă lovitură importantă. Unul dintre cei mai buni portari de la Cupa Mondială din Brazilia, Guillerme Ochoa, s-a înţeles cu una din cele trei mari forţe din Primera Division şi va semna un contract cu echipa lui Diego Simeone, conform TV Azteca.

Ochoa, care duminică va împlini 29 de ani, este liber de contract după ce înţelegerea cu Ajaccio i-a exprimat la 30 iunie şi a fost dorit de Real Madrid, Liverpool, Arsenal sau AC Milan. Mexicanul a făcut un Mondial de excepţie, meciul cu Brazilia fiind perla coroanei pentru portar, iar CV-ul pe care şi l-a făcut la competiţia supremă a fost îndeajuns pentru a convinge forţele Europei că merită cea mai mare atenţie. Ochoa vine la Madrid pentru a-l înlocui pe Thibaut Curtois, belgianul care a apărat poarta lui Atletico în ultimele două sezoane fiind împrumutat de la Chelsea, dar pe care englezii nu mai vor să-l cedeze.

Vezi mai jos una dintre intervenţiile de marcă ale lui Ochoa din meciul cu Brazilia, la o lovitură de cap a lui Neymar:

Loading the player…
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri