De ce a apărat Ochoa SENZAŢIONAL la Copa do Mundo! Are 6 DEGETE!

Portarul de 29 de ani al naţionalei mexicane, Guillerme Ochoa, a fost desemnat jucătorul meciului cu Brazilia din grupa A a Cupei Mondiale recent încheiate cu victoria finală a Germaniei. A fost...
25.07.2014 | 10:57
De ce a aparat Ochoa SENZATIONAL la Copa do Mundo Are 6 DEGETE

Portarul de 29 de ani al naţionalei mexicane, Guillerme Ochoa, a fost desemnat jucătorul meciului cu Brazilia din grupa A a Cupei Mondiale recent încheiate cu victoria finală a Germaniei. A fost 0-0 pe 17 iunie, pe Estadio Castelao din Fortaleza, remiză în care Ochoa a apărat senzaţional, intervenţiile sale din minutele 26 şi 69 în faţa lui Neymar sau 86 la Thiago Silva fiind de-a dreptul excepţionale.

ochoa brasil

După meci, pe unul dintre cele mai cunoscute medii de socializare a fost postată o poză care a devenit virală aproape instantaneu: Ochoa îşi arată mîna dreaptă la care are… 6 degete! Şi mînuşa aferentă!! Evident, tot cu 6 degete!!! Mii de postări, mii de discuţii, mii de comentarii au dezbătut secretul extraordinar care s-a dovedit pînă la urmă nimic altceva decît o farsă. Mondială, dar tot o farsă. Trucajul a fost excelent şi a păcălit mii de microbişti.

ochoa plonjon

De farse s-a ţinut şi starul naţionalei columbiene – iar de cîteva zile şi al lui Real Madrid! – James Rodriguez (23 de ani), care, în timpul siestei după o masă de prînz, pe un fotoliu uriaş şi ultracomod din holul hotelului, l-a rugat, aproape învins de somn, pe coechipierul său Alexander Mejia să-i aducă telefonul mobil uitat în cameră.

Vezi VIDEO!

Loading the player…

Mejia s-a dus sus, a intrat în cameră, s-a îndreptat spre comoda pe care se afla, întradevăr, telefonul, cînd, din spatele draperiei care acoperea uşa balconului a sărit ţipînd ca din gură de şarpe Victor Ibarbo. Surpriza lui Mejia a fost totală: pur şi simplu a căzut pe spate! Toată acţiunea a fost filmată „întîmplător” de colegul de cameră al lui Rodriguez, Fernando Quintero, care se „odihnea” pe unul dintre paturi, şi, bine-nţeles postată cu comentarii pe o reţea de socializare chiar de James Rodriguez.

prezentare james

Prezentarea lui James Rodriguez pe “Santiago Benabeu” n-a strîns “decît” 35.000 de “aficionados del Real Madrid”, curioşi să vadă cât mai repede “perla” pe care clubul lor a dat 80 de milioane de euro.

prez james

Tags: