Life

Octavia Geamănu revine în forță. Cu ce se va ocupa de acum fosta vedetă Antena 1

Octavia Geamănu revine în forță în fața publicului. Fosta vedetă de la Antena 1 este pregătită să facă un nou pas în cariera ei.
04.05.2023 | 18:16
Octavia Geamanu revine in forta Cu ce se va ocupa de acum fosta vedeta Antena 1
Octavia Geamănu revine în forță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Octavia Geamănu revine în forță. Fosta prezentatoare tv este hotărâtă să apară în fața fanilor ei, iar acum are ocazia. Nu se grăbește să revină în televiziune, însă preferă să se axeze pe proiecte personale de această dată.

Octavia Geamănu revine în forță

Octavia Geamănu a vorbit într-un interviu acordat recent despre pauza din televiziune, dar și despre planurile de viitor. Fosta prezentatoare tv spune că încă își dorește o pauză. Totuși, nu ar spune nu la o revenire în televiziune în curând.

ADVERTISEMENT

Și totuși unde o vom putea vedea pe Octavia Geamănu? Nu pe micile ecrane, ci în podcast-ul său. Vedeta spune că acesta îi ocupă cea mai mare parte din timp. Ea se ocupă de montaj și de asemenea, este încântată de întreaga experiență.

Mai mult de atât, ea lucrează și la o carte încă din luna decembrie pe care speră să o lanseze cât de curând. Cât despre podcast-ul său, vedeta spune că este extrem de încântată de numărul de oameni care o urmăresc și rezonează cu ea.

ADVERTISEMENT

Și pe Facebook, clipurile vedetei reușesc să ajungă rapid la publicul ei. Dovada cea mai clară este faptul că aceasta a adunat chiar și peste jumătate de milion de vizualizări la o mare parte dintre ele, după cum povestește chiar ea.

Vedeta lansează o carte și se ocupă de propriul Podcast

”A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Am clipuri pe Facebook care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață.

Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional”, le-a dezvăluit vedeta, celor de la click.ro.

ADVERTISEMENT

Despre cartea pe care urmează să o lanseze, Octavia Geamănu spune că a adunat mai multe gânduri care i-au trecut prin minte. Cartea se numește ”Gânduri bune” și aduce o doză de optimism cititorului. Tocmai din acest motiv, vedeta speră să fie pe placul fanilor ei.

Oricum ar fi, vedeta recunoaște că îi place să povestească și de asemenea, este încântată de noua ei activitate. Chiar și așa, dacă un nou proiect va apărea la orizont, în televiziune, poate aceasta nu ar spune nu. Să nu uităm că plecarea de la Antena 1 nu a fost una chiar atât de liniștită pentru niciuna dintre părți. 

ADVERTISEMENT